Fogadási rendszer: Biztos fogadások kosárlabdára és röplabdára

Ezzel a stratégiával biztos fogadásokat (surebets) lehetséges létrehozni élő fogadásokkal.

Ez a stratégia biztos fogadásokat hozhat létre a kosárlabda vagy röplabda mérkőzés folyamán. A kiegyensúlyozott csapatok gyakran felváltva állnak az élen, így biztosítják a fogadóknak a biztos fogadás lehetőségét (surebet).

Azért a legjobb ezt a röplabda és kosárlabda fogadáskor gyakorolni, mert a játék állapota (különösen a kiegyensúlyozott csapatoknál) a játék folyamán nagyon gyorsan változhat. Ez nem mondható el például a labdarúgásról, ahol meccs közben meglehetősen inkább ritkán fordul elő egy ilyen biztos fogadás.

A legjobb, ha a favorizált csapatnak azonnal az elején, vagy a mérkőzés felében a ponthátrányát kell utolérni. Ebben a megadott esetben a favoritra vonatkozó szorzó gyakran 2,0 fölé emelkedik. Amikor ez az eset megtörténik, a favoritra fogadunk, mert az esetek többségében még mindig képes érvényesülni. Amikor végül a favorizált csapat csökkenti a pontkülönbséget, az outsider szorzója gyorsan ismét 2,0 fölé emelkedik. Ekkor egyszerűen ugyanannyit fogadunk az outsiderre, és így a profit garantált.

A surebet azonban nemcsak a játék elején és végén jön létre, hanem többször is a játék egy negyedében (kosárlabda). Nem is kell percről percre néznünk a meccset. Minden negyedet más-más csapat nyerhet meg, és így a szünetekben kényelmesen meg lehet tenni a fogadást a surebet-re.

A röplabda esetében ez a fogadástípus általában a szett megnyerésére vonatkozó tippekre használható.

A meccs állása ezekben a sportágakban valóban többször is változhat egy meccsen, ezért ez a fajta fogadás nagyon biztos. Természetesen ez általában nem így van azokon a meccseken, amikor az egyik csapatot jelentősen előnyben részesítik, és a meccs egész folyamán végig megőrzi a vezetését.

A fogadóirodák rövid távon biztosítani tudják magukat az ilyen típusú fogadások ellen, ha megjelenítik az ismerős: “Jelenleg nincs esemény listázva” feliratot, és ha szükséges, esetleg megvárják, míg az eredmény kiegyenlítődik.

Ennek a stratégiának nem is kell időigényesnek lennie. A 2-nél magasabb szorzó mindkét oldalon akár 5 perc leforgása alatt is felváltva megjelenhet.

A kiegyesúlyozott csapatoknál szinte nem fenyeget semilyen veszteség, ha meg vagyunk győződve arról, hogy a másik csapat már nem egyenlíti az előnyt, akkor 1,80-1,90 szorzóval fogadhatunk rá. Ebben az esetben általában nem veszítünk egy forintot sem.

Ezeknél a fogadási szelvényeknél nem számítunk a mérkőzés döntetlen eredményére, bár ez az alternatíva is érvényesül a “A meccs eredménye a döntésig” fogadás kiválasztásakor.

Ezt a stratégiát tehát Ön is kipróbálhatja, például alkalmas erre a 22bet fogadóiroda. Meghatároz magának egy bizonyos bankroll összeget, és ezzel az összeggel csak ezt a stratégiát fogja tesztelni, mivel becsületesen betart minden említett szabályt. Persze, egy másik bankrollal rendesen fogad a szokásai szerint, és egy kis idő múlva összehasonlítja az elért eredményeit. Ez az időszak lehet mondjuk egy hét, vagy ha nem időszak szerint, akkor a tét szerint határozzuk meg a tesztet. Például egy bizonyos összeg fogadása után összehasonlítva a szokásos fogadásait hasonló, vagy azonos összeggel.

Relevant news