Fogadás az outsiderekre a teniszben

A tenisz az egyik legkedveltebb sportág a fogadók kultúrájában. Elég benne figyelni két játékost, és a csapatsportokkal ellentétben sok tényező elmarad, amelyek befolyásolhassák a játékot. Ezenkívül a fogadóirodák ezekre sok lehetséges lehetőséget írnak ki, amelyekre előnyösen lehet fogadni. Arról, hogy melyiket válasszuk és szorzót szerezzünk jó hatóképességgel és értékkel, ebben a cikkben fogunk beszélni.

Válasszon meccseket outsiderekkel

Ebben a fogadási stratégiában olyan mérkőzésekről van szó, ahol a pálya egyik oldalán a favorit van, a másikon egy játékos, akinek sikerére magas szorzó van kiírva – egy outsider. Éppen az ilyen mérkőzéseket kell kiszűrni a többiektől. Ezután már elég csak hagyományosan elvégeznie egy alapvető elemzést, mint a legtöbb sportban.

Megnézzük a korábbi meccseket, hogy mennyire sikeresek a játékosok, és a szorzók miért vannak úgy kiírva, ahogyan mi látjuk. Tegyük fel például, hogy a favoritnak egy nyeremény sorozata van, és a ranglistán több tucat hellyel van az ellenfele felett.

Ellenkezőleg, az outsider az utolsó öt mérkőzésből hármat elveszített. Ebben a pillanatban különösen fontos megvizsgálni elsősorban az elveszített mérkőzések folyamát. Ha a vesztes legalább részben lépést tudott tartani velük, akkor el van döntve, felhasználhatjuk ezt a stratégiánkhoz.

Fontos kiválasztani a megfelelő fogadást

Az első feladat az ideális mérkőzés megtalálása volt és elemezni, hogy az outsider megfelel -e stratégiánknak. Ha igen, akkor kínálkozik a lehetőség fogadni egy magas szorzóval, amely 5 és magasabb értékben mozog, az outsider győzelmére. Mindazonáltal jobb lesz más típusú fogadást választani, kisebb szorzókkal, de nagyobb bizonyossággal. Ennek a módszernek a klasszikus fogadása az, hogy több szett lesz.

Ha két nyertes játékra játszák, akkor válassza, hogy 2,5 -nél több szett lesz. Ha a győztesnek három szettet kell nyernie, válassza a több mint 3,5 szett lehetőséget. A szorzók általában 2 és 3 között mozognak. Abban az esetben, ha kevesebb lenne, mint 2, inkább válasszon egy másik mérkőzést. Egy másik hasonló lehetőség a gamek számának fogadása. Itt választhat, hogy az outsider például több mint 9,5 gamet szerez magának. Minden a mérkőzés típusától függ. Javasoljuk azonban, hogy olyan értéket válasszon, ahol a szorzó 2 körül van, vagy magasabb. A harmadik lehetőség ezután az, hogy ismét az úgynevezett over-t fogadni a gamekre, de ezúttal az egész mérkőzésre. A mérkőzésben két győztes szettre általában több mint 22,5 game van.

Hasonlítsa össze a fogadóirodákat

A fogadásnál az interneten a legfontosabb a fogadóiroda kiválasztása. Mivel szeretnénk megkönnyíteni Önnek az útját a fogadáshoz, már kiválasztottunk olyan online fogadóirodákat, amelyek érnek valamit és rendelkeznek saját tulajdonukkal, vagy engedélyt kértek a Magyar Köztársaságban. Neves, biztonságos és fair play fogadóiroda hírnevük van, nagy hagyományokkal (mindezt magyarul). A fair play magatartást az engedélyező hatóság folyamatos felügyelete garantálja. Ezek közé tartoznak a 22bet, 20bet, 1xbet és Betwinner fogadóirodák.

Mivel a szóban forgó stratégia a magasabb szorzókra összpontosít, jó, ha több fogadóiroda szerepel a portfóliójában. Tehát mindig ellenőrizze az egyes fogadások szorzóit a szelvénye beadása előtt az egyes fogadóirodáknál, és válassza ki a legmagasabbat. Első pillantásra a minimális különbség észrevehetően befolyásolja a nyeremények összegét, különösen akkor, ha nagyobb összeget fogad. Tehát ne féljen összehasonlítani az egyes irodákat, és válassza ki azt, amelyik a legbarátságosabb szorzót ajánlotta az adott alkalomra!

Relevant news