Fogadás az NHL-re a gólkülönbség szerint

Mivel a fogadások az amerikai NHL-re nagyon népszerűek, hozok a következő cikkemben egy újabb stratégiát, amely könnyebbé tehetné az eligazodást a kérdésben, hogy mire fogadni. Lehetséges, hogy Önökből sokan nem is gondolkodtak egy ilyen fogadási lehetőségen. Ezzel a cikkel bővíteni szeretném az Ön lehetőségeit a fogadásra az NHL-re. 

Ez a fogadási stratégia az NHL-re egyike lehet a számos formái közül. Lehet fogadni például a kapus teljesítménye szerint, vagy a gólok számára, stb. Én megkedveltem a rendszert, ahol a csapatok gólkülönbsége alapján fogadok. Ma ezt a fogadási rendszert szeretném Önöknek bemutatni.

A gólkülönbség az alapvető módja annak, hogy felismerjük a liga legjobb és legrosszabb csapatait. Fogadjon a 22bet bukmékernél ezzel a móddal. 

Mi az a gólkülönbség?

A gólkülönbség a szerzett és kapott gólok számának különbségét jelzi. A gólkülönbség lehet pozitív, ami azt jelenti, hogy a csapat több gólt szerzett, mint amennyit kapott. A gólkülönbség azonban negatív is lehet, ami ellenkezőleg azt jelzi, hogy a csapat több gólt kapott, mint amennyit szerzett.

A gólkülönbséget külföldön mint “Goal differential”-nak nevezik, és a “Diff” rövidítés alatt található. 

Hol találom a gólkülönbséget?

A gólkülönbséget megtalálja gyakorlatilag minden statisztikai weboldalon. Én személy szerint egy amerikai sporttévéállomás szerint megnevezett weboldalt használom, de használhat más külföldi weboldalakat is. A gólkülönbséget könnyen ki is számolhatja – csak vonja le a kapott gólok számát a szerzett gólok számából.

Hogyan fogadni?

A fogadási rendszerem nagyon egyszerű. Olyan csapatokat keresek, amelyeknél magas a POZITÍV és magas a NEGATÍV a különbségük, mondjuk a liga öt legjobb és legrosszabb statisztikáját. És akkor vagy a pozitív gólkülönbséggel rendelkező csapat győzelmére fogadok, így:

  • Ha egy pozitív gólkülönbséggel rendelkező csapat idegenben játszik, akkor az adott csapat győzelmére fogok fogadni a meccs  eldöntéseig.
  • Ha egy pozitív gólkülönbséggel rendelkező csapat otthon játszik, akkor erre a csapatra fogok fogadni +1,5 hendikeppel.

Ennek a fogadási rendszernek az eredményei

Ezt a fogadási rendszert körülbelül egy éve találtam meg a külföldi fogadási vitákban. Azóta nem egész 100 fogadást tettem ezzel a rendszerrel. Az eredmények eddig nem egyértelműek, összesen 98 tipp után +1,38 egységgel vagyok pozitív számokban. Ebből +3 egység nyereségem van a csapatok győzelmére idegenben, és -4,38 egység nyereségem van a csapatok győzelmére tett fogadásokban hazai környezetben hendikeppel. 

Természetesen a 100-nál kevesebb fogadás eredményét nem lehet biztosra venni. A kifejező minta legalább 500 tippből áll össze, de úgy gondolom, hogy ez a fogadási rendszer jó segítség lehetne az érték megtalálásában, vagy rosszabb esetben az eredményei a nullán végződhetnének. Abból ítélem meg, hogy a szorzók nagy része, amelyekkel ezzel a fogadási rendszerrel fogadok, csökken közeledve a mérkőzés játszásához (ami a fogadóiroda hibájára utal).

Relevant news