Fogadás a floorballra

A floorball egy kollektív sport, amely az utóbbi években egyre népszerűbbé vált. A fogadások világa sem nem maradt vak ez a sport iránt, és a fogadóirodák már rendszeresen beépítik ajánlataikba a floorball fogadási lehetőségeket is. Ma megmutatjuk, mire jó fogadni a floorballban, és ellenkezőleg, mit érdemes inkább kerülni.

A floorball egy gyors sport, tele fordulatokkal

A floorball hasonló módon mint a jégkorong egy olyan sport, amelyben néhány perc alatt minden megváltozhat. Nem kivétel, hogy a pontszám többször változik egy harmadban, és főleg, hogy a győztes pozíción mindig egy másik a csapatok közül áll. Ezt jó használni a fogadásokban is. A floorball igazán ideális feltételekkel rendelkezik az élő fogadásokhoz.

Jó ötlet kiválasztani még maga a meccs előtt a statisztikák szerint a múlt találkozókból és a bajnokság összes eseményei szerint tippelni, hogy ki lehetne a favorit a mai játékban. Ha ezt egy igazán gondos elemzéssel teszi, amely az egyes játékosokra és a kabin hangulatára vonatkozó információkat is tartalmazza, akkor nincs ok arra, hogy a mérkőzés előtt ne fogadjon. Az ilyen információk megszerzésének legjobb módja a klub és maguk a játékosok közösségi hálózata. Az olyan sportágaknál, mint a floorball, amelyek még nem kapnak annyi helyet a sportközösségben, éppen a közösségi hálózatok az ideális információforrás.

Ha azonban nem szeretne a kezdés előtt fogadni, és inkább megvárja az élő fogadásokat, akkor határozottan ne siesse ezt el. Mint már említettük, a floorball egy csapatjáték, ahol a győztes csapat percenként változhat. Éppen ebből az okból csak nézze a játékot az első néhány percben, hogy képet kapjon arról, ki határozottabb és jobb játékot mutat a pályán. Ha néhány pillanat múlva minden egyértelmű számára, nincs oka a fogadás késleltetésére.

Szintén érdekes szándékosan fogadni a vesztes csapatra. Akár a 22bet fogadóirodánál. A floorballban az eredmény fordulatai nem különösebbek, és a vesztes csapatra a szorzó, amely azonban nem veszít annyit a játékban, valóban érdekes lehet.

Fogadások a gólok számára és egyéb érdekességekre

Természetesen a floorballban is gyakran olyan két klub áll szemben egymással, amelyek közül az egyik gyakorlatilag győzni hivatott. A floorball még mindig egy olyan sport, ahol az egyes klubok közötti különbségek, amelyek ugyanazon a versenyen teljesítenek, gyakran rettenetesek. Ha éppen egymás ellen áll egy csapat, amely több címet is elnyert, és a másik oldalon egy újonc az egész versenyben áll, aki még csak igazán profi szerződéseket sem tud felajánlani a játékosainak, akkor jobb, ha azonnal elfelejt fogadni a győztesre.

Ebben az esetben sokkal jobb a gólok számára fogadni, és majd meglátja, hogy a kírt értékek összege Önt meglephetik. Nincs semmi különös azon, ha 10 vagy több gól esik egy mérkőzésen. Tehát ne féljen magasabb értéket választani egy érdekes szorzóval.

A várható bukás azonban fényes oldalakat is kínálhat az outsider játékában. Érdekes fogadás ebben az esetben az a tipp, hogy a két csapat közül a gyengébbek is gólt szereznek. Ez főleg a breikekből következik be, amikor a csapatok jobbja támad, de itt -ott a lövés vagy passz a kapusra sikertelen, és a védekező csapat gyorsan folytathatja az ellentámadást.

Emellett ne féljen hendikepekkel is növelni a szorzókat, a gólokból általában sok esik, és a mérkőzés ritkán ér véget csak egy gólos különbséggel. Összegzésként arra is jó emlékeztetni, hogy egy floorball -mérkőzés döntetlennel zárulhat az alap játékidőben, de csakúgy, mint a jégkorongban, hosszabbítással folytatódik, és ha ez sem nem dönt, akkor itt a büntetőpárbaj ideje.

Relevant news