Érdemes fogadni az all-star meccsekre?

Először is gyorsan magyarázzuk el, mi is az az all-star meccs. Az NHL All-Star Game a jégkorong bemutató mérkőzése, amelyet évente rendeznek a kanadai-amerikai NHL-ligában. Ezen a mérkőzésen részt vesznek a legnagyobb sztárokból összeállított válogatottak az NHL Keleti és Nyugati Konferenciáiból, amelyek egymás ellen játszanak. A játékosokat részben a szurkolók, az NHL csapatvezetői, az újságírók választják ki, és az All-Star edzők egészítik ki.

Történelem

Az első nem hivatalos NHL All-Star Game mérkőzést 1934. február 14-én játszották jótékonysági játékként, amelynek bevétele a sérült Ace Bailey megsegítésére irányult. Ezt, és sokkal többet a Wikipédián olvashat ezekről a játékokról. Azóta más sportágakban is rendeznek all-sztar meccseket.

Az All-star mérkőzések, amelyekre általában január és február fordulóján kerülnek sorra (vagy a következő hónapokban maga a verseny alapján), nagyon népszerűek a sportrajongók körében. Az All-star meccsekre való fogadás azonban egyenesen nem jó ötlet, és ebben a cikkben elmagyarázzuk, miért van ez így.

Az all-star játékok általában teljesen kiszámíthatatlan eredményeket hoznak. Néhány baseball all-star mérkőzés kivételével az all-star mérkőzések nagyon rosszak. Nehéz felbecsülni bennük az eredményt. Azonnal három oka is van ennek.

  1. A motiváció hiánya

Nagyrészt a motiváció ezért a felelős. Képviselni a csapatát egy all- star mérkőzésben minden játékos számára megtiszteltetésnek kellene lenni, de gyakran ez teljesen másképpen hat. Míg az összes sztárnak mérkőzéseket kell játszania és egyéb ehez kapcsolódó tevékenységeket kell végeznie, addig a liga többi játékosa a családjával, a tengerparton és ehez hasonlóan tölti az időt.

Időnként elmulasztani ezeket az örömöket nem jár negatív hatással, de azok rendszeres kihagyása minden évben nagyon demotiváló lehet a játékosok számára. Az ilyen játékosok nagy elkötelezettséggel fognak játszani, olyan keményen és határozottan, mintha klasszikus mérkőzéseket játszanának. Természetesen, ha egy csapatnak lényegesen motiváltabb játékosai vannak, ez nagy előny lehet, de nehéz megbecsülni, hogy melyik csapatról van szó.

  1. A forma nem felbecsülhető

A játékosok formája miatt ne aggódjon. Mivel egy csapat rengeteg különböző játékost hoz össze sok különböző csapatból, ez sok időbe telne, és ezenkívül ez teljesen haszontalan lenne. A sztárcsapatok játékosainak más csapattársaik vannak, mint akikhez meg vannak szokva. Függetlenül attól, hogy mekkora balsikerei voltak, vagy milyen kiváló sorozatot élnek át, a játékban olyan külömbözők a körülmények, hogy nincs garancia arra, hogy a játékos átviszi a formáját erre a játékra.

  1. A stratégiákat nem lehet felbecsülni

Minden játékos a klubjától eltérő stratégiához van szokva, mivel most olyan edzőknél játszik, akik gyakran teljesen más stratégiát írnak elő. Természetesen el lehet gondolkodni azon, hogy milyen típusú játékos melyik stratégiának felel meg, de az az igazság, hogy ez ismét nagyon időigényes. És mivel más tényezők is ebbe beleszólnak (mint például az előzőekben említett stratégia), a végén mégis előfordulhat egy teljesen más eredmény.

Érdemes fogadni az all-star meccsekre – következtetés

Egyáltalán nem érdemes fogadni az all-star meccsekre. Ugyanis lehetetlen felbecsülni, hogy a játékosok milyen elkötelezettséget és erőfeszítést tesznek, milyen stratégiát terveznek az edzők, és a játékosok hogyan fognak ezzel egyetérteni (és hogyan fog ez megfelelni nekik). Nem is beszélve az esetleges edzésről és kémiáról.

Nagyon nehéz kiválasztani a győztest az NHL, NFL, stb. szokásos mérkőzéseiben. Ezekre a 22bet bukmékernél is lehet fogadni. Fogadni az all-star meccsekre ötször is nehezebb. Ha nyereséggel szeretne fogadni, akkor minden bizonnyal el akarja kerülni azokat a helyzeteket, amikor az esélyek Ön ellen vannak. És pontosan ez az a helyzet. Ezért élvezze nézőként az all-star meccseket, és a pénzét takarítsa meg jobb lehetőségekre.

Relevant news