Eloszlatjuk a párosított fogadások (matched betting) legnagyobb mítoszait

A párosított fogadások kapcsán gyakran társul a régi mondás: “a fogadóiroda mindig nyer”. Némelyik emberek azt hiszik, hogy ha ez túl jó ahhoz, hogy ez igaz legyen, akkor nagy valószínűséggel ez nem igaz. A párosított fogadás azonban valóban más. Egyikéről azon a kevés biztonságos fogadási stratégiáról van szó, amelyeknek köszönhetően nyerhet a pénzveszteség kockázata nélkül. Ebben a cikkben eloszlatom a párosított fogadásokkal kapcsolatos leggyakoribb mítoszokat.

A párosított fogadás nem hazárdjáték. A megfelelő fogadás biztosítja a bevételeit, függetlenül attól, hogy milyen mérkőzésre fogad.

A fogadóirodák mindig nyernek

Mielőtt megismertem volna a párosított fogadásokat, én is elhittem ezt. Soha nem fog találkozni szegény fogadóirodával, de ennek semmi köze ehhez a stratégiához. A legtöbb ember élvezi a kockázatokat, amelyeket a sportfogadás magával hoz, szeret fogadni a kedvenc csapatára, felépít magának egy izgalmas akkumulátort, és alapvetően nem érdekli, hogy hogyan lehet biztonságosan kivonni a bónusz pénzt a fogadóirodából.

Vagy mindent, vagy semmit, mondja magában a legtöbb fogadó, és ennek köszönhetően élvezhetjük a párosított fogadások előnyeit – ha minden fogadó így cselekedne, akkor a fogadóirodák hamarosan bezárulnának.

A párosított fogadás nem kockázat nélküli

Valószínűleg ez a legnagyobb mítosz az összes közül. Az az igazság, hogy ha helyesen hajtja végre a párosított fogadásokat, akkor semmit sem kockáztat. A kockázat az, hogy a saját pénzét kockáztatja, és erre valóban nincs szükség. Ha betart néhány szabályt, akkor csak nyerhet.

A párosított fogadás nem vesz igénybe többet, mint néhány percet (ha a magyar fogadóirodák ajánlatairól beszélünk), ezekért cserébe több tízezer forintot is kaphat.

A párosított fogadás keretében bónusz pénzzel fogad, soha nem a saját pénzével. Általában nem kell semmit elküldenie a fogadóirodába, így még akkor sem veszíthet el semmit, ha a fogadás Önnek nem sikerül. Csak az adott bónuszt veszíti el. Ha azonban a párosított fogadás alapjainak megfelelően fogad, akkor minden lehetséges eredményt lefed. Ez azt jelenti, hogy mindig nyerni fog, bárhogy is alakul a meccs. Az eredmény egy biztonságos, kockázatmentes fogadás. Ez a megfelelő párosított fogadás.

Nem lehet 10 000 forintot csak úgy nyerni

Igen, ez lehetséges, és sok fogadó ezt meg is teszi. Még akkor is, ha Magyarországon a lehetőségek jelentősen korlátozottak (még akkor is, ha csak néhány magyar fogadóiroda kínálja itt a szolgáltatásaikat), még mindig nyerhet 10 000 forintot kockázat nélkül és csupán néhány perc alatt. Elég csak regisztrálni az összes fogadóirodánál, mint például a 22bet vagy az 1xbet, majd felvenni a bónusz pénzt.

Végül ezt a pénzt az ellentétes fogadásokra fogadja (például over / under, vagy a házigazda és vendég csapat győzelmére a döntésig), és ezt mind oly módon, hogy bármilyen eredmény esetén ugyanazt a profitot érje el. Végül csak arra vár, hogy a meccs véget érjen, fogja a pénzét, és készpénzzel megy haza. Hát ez nem szép?

Ha ez valóban működne, akkor ezt mindenki megtenné

Egy ideális világban ez érvényes lehetne, azonban a mi világunk nem ideális. Lehet, hogy mindenki megtenné, de tudnia kellene nekik a párosított fogadásokról. Sokan még nem igazán hallottak erről a lehetőségről. És sokan, még ha hallanak is erről a fogadási stratégiáról, inkább egy másik fogadási stratégiát választanak, egyszerűen csak azért, hogy egy kis szórakozást és izgalmat tapasztaljanak, vagy esetleg hogy készítsenek maguknak lehetőséget több pénzt nyerni.

Eloszlatjuk a párosított fogadások (matched betting) legnagyobb mítoszait

A matched betting régiónkban jelentősen le va vagdosva, mert területünkön csak néhány bukméker működhet legálisan, de mi mégis élhetünk ezzel. Elég csak ragaszkodni a párosított fogadások alapelvéhez és fegyelmezettnek maradni.

Relevant news