Annak a jele, hogy egy rossz NHL-csapat javulni kezd

Ha a szezonba nagy várakozásokkal induló csapat megbukik, a fogadótársaság hamarosan pálcát törhet fölötte. A média hosszadalmasan magyarázni fogja azokat az okokat, amelyek miatt ez a csapat nem nyer, és a közvélemény gyorsan azt az érzést kapja, hogy ez a csapat a pusztulásra van ítélve.

Összesen hat jel utal arra, hogy az NHL-csapat javulni kezd.

Azok az okos fogadók, akik képesek leleplezni a rossz csapatokat, amelyek azonban lassan javulnak, sok pénzt kereshetnek. Amíg a közvélemény nem veszi észre, hogy nem is olyan rosszak ezek a csapatok, addig a szorzók értékei hatalmasak az irracionális viselkedésük miatt. Próbáljon tehát magas szorzókkal fogadni a 22bet-nél. 

Ebben a cikkben bemutatok néhány olyan tényezőt, amelyek szerint észlelheti, hogy egy bizonyos csapat javulni fog. 

Néhány játékos gyógyulása

Az egyik legnagyobb ok, amiért egy csapat rosszul kezd játszani, a nagy gyengélkedés. Ha hiányzik a minőség a káderből, vagy nincs, aki megfeleljen a korábban kialakult játékmintáknak, akkor teljesen logikus, hogy a csapatnak gondjai lesznek. Az is logikus, hogy amint a gyengélkedők gyógyulni kezdenek, jobb idők jöhetnek a klubra.

Az új rendszer átveszi az irányítást

A jégkorongban persze megesik, hogy az új edző új filozófiát hoz a csapatba. Ha egy új szezon elején járunk, vagy ha edzőváltás után van a csapat, akkor először előfordulhat némi romlás, majd az összjáték teljesítménye javulni fog.

Jelentős javulás az emberelőnyös játékban

Nincs jobb mutatója egy csapat játékának, mint hogy hogyan teljesít egy emberelőnyös játékban. Ha a csapat az emberelőnyös játékban nagyon rossz, akkor valószínűleg a fegyelemmel, a játékrendszerrel, a csapatmunkával és a koncentrációval vannak gondjai. Ha az emberelőnyös játékban a csapat különösen erős, és képes teljesíteni, de még akkor sem nem nyert meg több egymást követő mérkőzést, akkor egészen biztos lehet benne, hogy jelentős javulás következik be.

Változások a kabuban

Nincs más poszt (egyik sportágban sem), ami fontosabb lenne a csapat számára, mint egy jégkorongkapus. Egy remek formában lévő kapusnak köszönhetően egy átlagos csapat tökéletes teljesítményt nyújthat, és fordítva, egy rossz kapus tönkretehet egy egyébként remek csapatot. Ha egy csapat nagy elvárásokkal nem ér el jó eredményeket, annak az oka a kapus lehet. Ha lecserélik, legyen figyelmes, és készüljön fel arra a lehetőségre, hogy végre a csapat sikeres kezd lenni. 

Változások a listán

Néha egy problémás csapatnak csak valaki olyanra van szüksége, aki jól megrázza őket, vagy kicsit megváltoztatja. Például előfordulhat egy figyelt játékos cseréje, de néha elég a változás csak az egyes sorokban, vagy az emberelőnyös/emberhátrányos játékokban.

A kémia fejlesztése a kulcsszereplő játékosok között

A jégkorong egy csapatsport. A támadónak olyan csapattársakra van szüksége, akik meg tudják szerezni a korongot, majd lehetőséget teremtenek neki a gólszerzésre. A védőnek olyan partnerre van szüksége, akiben megbízhat, és akire számíthat. Ha nincs kémia a játékosok között, soha nem fognak jól játszani, és fordítva.

A kémiát azonban nem lehet azonnal, egyetlen meccs után megszerezni. Néha a játékosok csak idővel szokják meg egymást. Máskor a csapat csak akkor találja meg a kémiát, ha az egyes sorokban játékosokat cserél. A csapat kémiájában bekövetkezett változásokat azonban időben ki kell deríteni.

Relevant news