A szorzók növekedési tesztjének a stratégiája arra, hogy a favorit nem veszít

A fogadási stratégia a szorzók növelésével arra, hogy a favorit nem veszít, egyszerű és hatékony módot ígér hogyan növelni a szorzót az 10 vagy 02 lehetőségre, ami a fogadás esetében a mérkőzés favoritjára gyakran csekély. Ezt a stratégiát próbára tettem. Íme az eredményeim.

Ez a stratégia nem hatékony, de nagyon veszélyes. Ez nagyobb veszteséget hoz, mint a fogadásoknál arra, hogy nem veszít a csapat.

Ennek a stratégiának a keretében ahelyett, hogy a favorit nem vesztésére fogad (azaz az 10 és a 02 fogadási lehetőségre), igyekszik minden lehetséges eredményt lefedni. A stratégia kimondja, hogy az 10 és a 02 fogadás helyett három lehetséges fogadási lehetőségre fogad, nevezetesen:

Döntetlent (azaz 0 vagy X)

Döntetlent a félidőben és a kiválasztott csapat győzelmét a mérkőzés végén

Győzelmet a félidőben, és a kiválasztott csapat győzelmét a mérkőzés végén

Ilyenek lehetnének a lehetséges pénzügyi hatások a 100 forintos fogadásnál az egyes lehetőségekre:

Nyereség 50-100 forintig a döntetlen esetén a mérkőzés végén

Nyereség 150-1450 forintig abban az esetben, ha a mérkőzést a végén megnyeri a favoritot

Az eredeti tét elvesztése, azaz 300 forint abban az esetben, ha a kiválasztott favorit elveszíti a meccset

Mit mutattak az előző eredmények?

Őszintén szólva ezt a stratégiát nem is teszteltem. Ez azt jelenti, hogy nem fogadtam ez szerint ezekre a fogadási lehetőségekre. Az ok egyszerű. Ez a stratégia az első pillantásra hibás.

Fogadási érték

Ez a stratégia abszolút nem veszi figyelembe a fogadás értékét, azaz azt az árat, amelyen az ember fogad. Ha állandóan hátrányos szorzókra fogad, azaz olyan szorzókra, amelyeknek valójában magasabbnak kell lenniük, mint amilyenek, akkor hosszú távon mindig mínuszban lesz. És ez bármilyen fogadási stratégiával így lesz.

Sőt, ez a stratégia nem határozza meg az egyes fogadások minimális értékeit sem. Ezért, ha ez szerint fogad, akkor olyan lehetőségekre találhat, amikor mínuszban lesz abban az esetben is, amit feljebb említettem (például a döntetlenek). Léteznek meccsek, ahol valamilyen oknál fogva egészen mások a szorzók, mint az idézett példában. Például a döntetlen szorzója 1,80 -ra csökkenhet olyan mérkőzés esetén, ahol olyan csapatok indulnak, amelyeknek megfelel a döntetlen, stb. 

Más fontos lehetőségek hiánya

Ez a stratégia elméletileg még abból az okból sem nem működhetne, mert az említett három fogadási lehetőség között teljesen hiányzik a fogadás a favorit vereségére az első félidőben és a győzelmére a találkozó végén. 

Ha a mérkőzést igazán nagy favorit játsza, az ilyen lehetőség valószínűsége kicsi, de még mindig létezik, és számítani kell rá. Ennek a lehetőségnek a hiánya a fogadási stratégiában tehát tovább csökkenti az amúgy is csekély nyereséget.

Még akkor is, ha a favorit veresége az első félidőben csak egyikben a tíz lehetséges mérkőzés közül történne, az elméleti veszteségünk legalább 10% minden fogadás esetén.

Más szavakkal mondva, a negyedik lehetőség hiánya önmagában azt jelenthetné, hogy különben egy nyereséges stratégia veszteséges lenne.

Stratégia arra, hogy a favorit nem veszít 

Próbálkozni növelni a nyereséget arra, hogy a favorit nem veszít, ezzel a móddal, egyszerű pénzkidobás. Ez a stratégia nem veszi figyelembe a fogadás értékét sem a mérkőzés összes lehetőségét, és ez csak a veszteséghez vezeti Önt. 

Ha növelni szeretné a szorzókat a fogadásnál a favoritra, akkor válasszon fogadást a tiszta győzelemre. Ha egy nagy favoritról van szó, így vagy úgy ez a fogadás nagy esélyt hoz a nyereségre. Próbálkozzon a 22bet-nél. 

Relevant news