A szezonális fogadások előnyei és hátrányai

Úgy tűnik, hogy a bukmékerek évről évre egyre több szezonális fogadást kínálnak. A fogadóirodák kreatívak, és rengeteg lehetőséget kínálnak számunkra. A szezonális fogadásnak ugyanakkor vannak előnyei és hátrányai is, mutassuk be ezeket.

A szezonális fogadások gyönyörű értéket hozhatnak.

Előnyök

Magas nyerési potenciál

Mivel a szezon vége előtt nehéz kideríteni, hogy ki nyerhet (vagy más célt érhet el), jó esély létezik arra, hogy a fogadására magas szorzót írnak ki. Így magas jutalomra számíthat.

A nyilvánosság kiszámítható és nem túl ravasz

Ha a hosszú távú fogadásokról van szó, a nyilvánosság nem fektet túl sok kreativitást az elemzéseibe. Amint a fogadóiroda kínál egy tuti tippet, a nyilvánosság kapni fog rá. Bár ha egy felületes elemzésből is könnyen kiderülhet, hogy egy ilyen fogadásnak nincs értelme.

Mivel a közönség nem túl kreatív, jó lehetőség létezik az érték megtalálására.

A szorzók az egyes fogadóirodákban jelentősen eltérhetnek egymástól

A legnépszerűbb sportágakban, mint például a labdarúgásban, meglehetősen hasonlóak lesznek a szorzók. Azonban ha marginálisabb lehetségekről lesz szó, mint például az MVP-fogadások ( MVP = most valuable player – a leghasznosabb játékosra) és egyéb egyéni díjak esetén, a fogadóirodák szorzói eltérőek lehetnek egymástól. Fogadni a legjobb árral természetesen fontos, ha az árak jelentős módon eltérnek, akkor ez az érték megtalálásához vezethet.

A fogadás előtt tájékozódhat a fogadók hangulatáról és hajlamairól

Mielőtt a fogadás mellett döntene, mindenképpen szeretne minél több információval rendelkezni. A szezonális fogadásokkal gyakran előnyhöz juthat, mert könnyen megtudhatja, mire gondolnak az emberek, és mire tippelnek nagyban. Tippeljen Ön is a 22bet-nél. 

Hátrányok

A fogadást csak a szezon végén fizetik ki

Ez a szezonális fogadás legnagyobb hátránya. Ha a szezon előtt fogad, a kifizetést csak a szezon végén fogja látni. Sportágtól függően akár 6 hónapig is ez eltarthat. Ez idő alatt nem fog hozzáférni a pénzhez (hacsak nem használja ki a cash out, tehát a szelvény visszavásárlási lehetőségét). Ez azt jelenti, hogy más mérkőzésekre nem fog tudni ezzel fogadni. Ezen fogadások megtételével csökkenti a bankroll összegét, amely a szezon során áll a rendelkezésére. Ez talán nem akadály, de azt jelenti, hogy biztosnak kell lennie abban, hogy hatalmas értékű fogadásokra fogad – sokkal nagyobbakra, mint amilyenekre szüksége lenne a fogadásoknál a szokásos piacokon.

Gyakran nem kínál elegendő értéket

Ez elsősorban abban az esetben probléma, ha a favoritokra szeretne fogadni. Tekintettel a változók nagy számára a szorzóknak lényegesen magasabbaknak kell lenniük, mint ahogyan Ön ezeket becsüli. Ugyanakkor minél hosszabb az időkeret, annál több változó létezik, és annál igényesebb a fogadás.

A potenciális győztest a fogadóirodának nem is kell ajánlania

Amikor az egyik csapat győzelmére fogad arra fogad, hogy tudja, hogy az egyik lehetőség megfelelő lesz. Ha azonban a szezonális fogadásokra fogad (néha jövőbeli fogadásoknak is nevezik), előfordulhat, hogy a győztes egy olyan lehetőség lesz, amely a fogadóirodában nem is volt elérhető a kezdetektől fogva. Ez általában a legproduktívabb játékosokra való fogadásnál tapasztalható, stb. Tekintettel erre olyan helyzetbe kerülhet, hogy a megfelelő fogadást nem is tudja megtenni, mert az egyszerűen nem elérhető.

Relevant news