A nyereséges fogadók miért vesznek ki időt a pihenésre a fogadástól?

A fogadók számára a legcsendesebb időszak a nyár. Azonban még ilyenkor is van mire fogadni – legyen szó baseballról, golfról, teniszről vagy autóversenyekről. Sok fogadó a nyár folyamán is talál pótlékot, de néhányan közülük úgy döntenek, hogy szünetet tartanak. Még a világ legjobb fogadói is ezt teszik, sőt, többnyire ezek teszik azt. És itt vannak az okok, miért folyamodnak szabadsághoz.

A szabadság a fogadásoktól nagyon hasznos lehet. A professzionális fogadók ezért rendszeresen hódolnak neki.

Pihenni fognak

A sportfogadás kimerítő lehet. A szezonban nagyon kevés szünet van, függetlenül a sportágtól. Ha futballra, jégkorongra, vagy kosárlabdára fogad, szinte minden nap követnie kell a statisztikákat és a mérkőzéseket. Ezenkívül nem rosz, ha a fogadóirodák bónuszajánlatait is szemen tartja, együtt a külömböző akcióival. Egyike lehet a 22bet is. A sportfogadás nem fizikailag, hanem mentálisan fárasztja ki az embert. Rengeteg számot kell feldolgozni, sok statisztikát kell elemezni, és sok meccset kell figyelni. Ugyanakkor meg kell birkózni a stresszel, amelyet a vesztes sorozatok okozták és a frusztrációval az elveszített mérkőzésekből, amelyeket meg kellett volna nyerni. Mindez rendkívül megterhelő, és mindig jól esik egy kis szünetet tartani a stresszben.

Elfelejtik a veszteségeket

Nem tudom, hogy Önök hogy vannak vele, de nálam ez úgy működik, hogy amikor visszatekintek, nem emlékszem sem nyereményre, sem sikerre. Az egyetlen dolog, amire emlékszem, azok a frusztráló vereségek – amikor a vezető csapat a meccs vége felé veszíti el a vezetését, a játékosok szörnyű hibáira, a bírók még rosszabb hibáira, stb. Főleg a rossz veszteségek mélyen letelepednek bennem, és néha nagyon lehangoltnak érzem magam ez miatt. Ha egy időre szünetet tartok a fogadásokban, ezek az érzések elmúlnak.

Tanulnak

Ha minden nap fogad, nem sok ideje, vagy energiája marad más dolgokra, mint például az oktatás. Ezt éppen abban az esetben lehet behozni, amikor szünetet tart a fogadásokban. Olvasson el néhány érdekes könyvet, nézzen át néhány weboldalt, és szívjon magába új információkat és technikákat, amelyeket ezt követően a saját hasznára fordíthat.

Újra megéheznek

Ha hosszú ideig fogad szünet nélkül, akkor a nyerési vágy elszivároghat. A fogadásokban azonban csak akkor érheti el a legnagyobb sikereket, ha a lehető legteljesebb mértékben vágyik a sikerre. Ha a vágya csökken, az Ön teljesítményei is csökkennek. Ezt egy fogadási szünetnek kellene megoldani, amely során a vágy újra erősebbé válik.

Távlatot szereznek, új nézőpontokat fedeznek fel

Ismeri azt az érzést, amikor néha nem tud rájönni valamire, bármennyi időt is szán rá. Végül feladja és aludni megy. És amikor felébred, hirtelen egy elég egyértelmű válasz jut eszébe. Ugyanez történhet a sportfogadásban is.

Ha minden nap fogad, újra és újra elkövetheti ugyanazokat a hibákat, vagy kihagyhat egy nagyon fontos ötletet. És Ön ezt még csak észre sem veszi. De ha szünetet tart a fogadásokban, akkor távolabbról is láthatja a dolgokat, és talán valami kulcsfontosságú dolog is az eszébe juthat. Ezután ismét elkezdhet fogadni, akár a 22bet bukmékernél is.

Relevant news