A kombinált fogadások előnyei és hátrányai

Nézzük végig a különböző típusú fogadásokat, hasonlítsuk össze az egyszerű és kombinált fogadásokat, és soroljuk fel azok fő előnyeit és hátrányait.

A nyereséges fogadás lényege a fogadás értéke. A fogadások kombinációja (akkumulált szelvények) lehetőséget kínálnak kis tétttel egy csomó pénzt nyerni. Ezért az egyik leggyakoribb fogadásokról van szó, de a szakemberek gyakran figyelmeztetnek óvatosságra ezeknél. Nézzük a fogadási kombinációk előnyeit és hátrányait, amelyek segíthetnek a nyeremények maximalizálásában.

Az internet előtti időkben a futballra való fogadás más volt, mint a a fogadás manapság, amikor a fogadások köre sokkal változatosabb. A fogadásokkal kőbukmékerekhez mentünk, miközben sokféle korlátozás volt alkalmazva.

Például, ha a házigazda győzelmére akart fogadni, akkor legalább 5 mérkőzést kellett a szelvényre tennie, hogy elfogadják a kombinált fogadást.

A vendégek győzelmei korlátozva voltak a legkevesebb három kombinációra, és az egyéni fogadások általában csak a mérkőzés közvetítése napján voltak elérhetők. A korlátozások főként az aggodalmak miatt  eredtek a külömböző mérkőzések befolyásolása  miatt a külső hatásoktól.

A szorzók értékének megtalálása

A nyereséges fogadás lényege a fogadás értéke. Ez a fogalom könnyen megmagyarázható az érmék feldobásának példájával.

Ellentétben a sportversenyekkel, amelyek nagyszámú tényezőt kombinálva határozzák meg egy adott eredmény szorzóját, az érme dobásakor mondjuk egy előlap esésének valószínűsége pontosan előre ismert.

A valószínűség, hogy az előlap esik 0,5, a hátlap és az előlap aránya pedig idővel 50% mindkét lehetőségnél. Az ár meghatározása egy ilyen versenyben tehát csak minimális ügyességet igényel – ahhoz, hogy a tizedes rendszerben a szorzó igazságos legyen, ennek 2,00 -nak kell lennie.

Azonban a bukmékerek a szorzókba a saját árát is beleszámolják, így valamivel alacsonyabb szorzókat kínálnak, amivel biztosítják maguknak a profitot. Az előlap árajánlata mindig valamivel alacsonyabb lesz, mint 2,00 (a pontos ár a fogadóiroda marzsának összegétől függ).

Míg az érmebedobási szorzók pontosan ismertek, és a fogadóirodák ezt felhasználhatják a nyereségesség biztosítására, nincs hasonló bizonyosság a labdarúgó-mérkőzésekre.

A labdarúgó -mérkőzéseken például a szorzó tényleges ára (50% -os eséllyel) 2,10 lehet. Tehát ha nagyon odafigyel ezekre a lehetőségekre, akkor hosszú távon nyereséges fogadó lesz. Azonbann az egyszerű fogadások fogadása csak korlátozott potenciállal rendelkezik.

Hogy 1 000 forintot nyerjen, 1 000 forintot kell fogadnia, de mi van akkor, ha 1000 forintos fogadással 1 000 forint nyeremény helyett 10 000 forintot vagy akár 100 000 forintot nyerne?

A kombinált fogadások előnyei

A kombinált fogadások fő előnye az egyszerű fogadásokhoz képest a nagy hozam, amely egy viszonylag kis tétből születhet.

A három fogadási lehetőség kombinációja 2,00 -as szorzóval 100 forint fogadással 800 forint hozamot dob ​​(beleértve a kezdeti tétet is). És ha öt fogadási lehetőséget egyesítünk, a hozam eléri a 3 200 forintot (persze csak akkor, ha minden fogadási lehetőség sikeres).

A kombinált fogadások esetén lehetőség van a választék bővítésére, illetve az egyes fogadási lehetőségek szorzóinak a növelésére, miközben a lehetséges nyeremény folyamatosan növekedik.

Amint feljebb említettük, a szorzókba vannak illeszkedve a fogadóirodák marzsjai is. A kombinált fogadás esetén a marzs erősen el van nyomva, és ez a fogadó javára válik.

Például három sikeres tipp 2,10 -es szorzóval értékelve, 12,5% -os valószínűséggel fordul elő, 930 forint lehetséges kifizetéssel (100 forint tét esetén).

Tehát feltéve, hogy a fogadásokat az akkumulált szelvényekre mindig az érték szerint keresi, a kombinált fogadások jelentősen növelhetik az Ön hozamát.

De vigyázat!

Mindig emlékeznie kell arra, hogy egy veszteség a teljes szelvény elvesztéséhez vezet.

A természetes eltérés miatt nem garantálható, hogy eléri a fent említett 12,5% -os sikerrátát, bár hosszú távon ez valószínűvé válhatna.

Még ha a fogadó bízik is a megítélésében, a nyereséghez vezető út a fogadások kombinációjával nagyon egyenetlen lesz – nagyon gyakran kis veszteségeket mutatnak ki, amelyeket ritkán pótolnak hatalmas nyeremények.

A kombinációk fogadásakor érvényes, hogy mindig csak értékes fogadásokat kellene tennie rájuk. Ezeket a 22bet bukméker is lehetővé teszi. És szintén szükség van elegendő nagy bankrollt felhalmozni. 

Relevant news