A bajnoknők tenisztornája 2021: Teljes útmutató

Az idén, a tavalyi évvel ellentétben, nem veszítjük el a teniszszezon végét a 2021 -es Bajnoknők tenisztornája formájában. Ennek ellenére néhány jelentős változás vár ránk, elsősorban a helyszín tekintetében. Vessünk egy pillantást a női Masters 2021 összes aktuális információjára. Mit hoz a 2021 -es bajnoknők tenisztornája ebben az évben?

Mikor játszódik le a 2021 -es Bajnoknők tenisztornája?

A 2021 -es Bajnoknők teniszversenyére a hétben november 8 -ától kerül sor. A döntőre tehát 2021, november 14 -én (vasárnap) kellene sorra kerülni.

Hol játszódik le a 2021 -es Bajnoknők teniszversenye?

A legnagyobb változás itt vár ránk. A Bajnoknők teniszversenyét 2030 -ig a kínai Šen-čen -ben kellett volna megtartani, ahol már tavaly is a koronavírus -járvány miatt ezt törölték, és mivel a helyi korlátozások miatt az idén is hasonló sors várt volna rá, a szervezők alternatív megoldást találtak.

2021 -ben tehát a női Masters a mexikói Guadalajara városában játszódik.

Hol játszódik a következő bajnokság?

A következő Bajnoknők tornájának vissza kellene térnie a kínai Šen-čen -be, ahol 2030-ig kellene ennek lennie. A Bajnoknők tornájának valódi sorsát azonban nem lehet előre felbecsülni, minden a Covid-19 járvány további fejlődésétől fog függeni, úgy, mint a helyi járvány-intézkedéseitől is.

Ki vesz részt a 2021 -es Bajnoknők Tornáján

A rangsor végleges helyezése még nem ismert, csakúgy, mint maga a teniszezőnők részvétele a tornán. A ranglista első helyén jelenleg Ashleigh Barty áll, a másodikon Aryna Sabalenkova követi.

Mindkét teniszező részvételének a záró tornán biztosnak kellene lenni, de tekintettel a tenisz-szezon igényes jellege miatt az adott évben az utolsó tornán való részvétel mindig viszonylag bizonytalan. Többször előfordult már, hogy valamelyik a teniszezőnők közül egészségügyi vagy fizikai állapota miatt feladta, és ez ezúttal is megtörténhet. Ezért helyettesítőket is készítenek.

A jelenlegi ranglista, amely szerint választják ki a teniszezőnőket erre a tornára (a legjobb nyolc játékosnő női egyesben és a legjobb nyolc pár női párosjátékban) megbízhatóan megtalálható a Livesport weboldalán.

Ez a ranglista eltér a klasszikus WTA -ranglistától. Ebbe a ranglistába csak 16 verseny számolódik be – mind a 4 Grand Slam -ből, 4 WTA 1000 -es bajnokságból, a WTA 1000 két legjobb eredményéből 900 ponttal és más legjobb eredmények további versenyekből (bármely szinten).

Mi a jutalom a győztesnek?

A versenyzőnők számára összesen 14 millió dollár (azaz kb. 4 miliárd 228 millió forint) jutalom készül. A női egyes győztesének körülbelül 3,505 millió dollárt készítenek, a női páros győztesei pedig 700 000 dollárt kapnak. A női egyes döntős 1,18 millió dollárt, a női páros döntőse 225 000 dollárt visz haza.

Ehhez számolódik a pénzügyi jutalom az eredményekért az alapcsoportban és az elődöntőben. Például a részvételért az alapcsoport egyetlen mérkőzésében a jutalom 220 000 USD. Két mérkőzésért 265 000 dollár és 305 000 dollár három mérkőzésért.

Hol lehet nézni a 2021 -es Bajnoknők tenisztornáját?

Ez a bajnokság is, úgy mint a többi nagy torna, a kábeltévéken megy. Sajnos ezek a tévék fizetettek.

A 2021 -es Bajnoknők teniszbajnokságának élő közvetítésének másik módja a fogadóirodák streaming csatornái, például a 22bet, 20bet, 1xbet, vagy Betwinner bukmékereknél minden regisztrált ügyfél számára teljesen ingyenesen elérhetők ezek a csatornák.

Az egyetlen feltétel, hogy havonta legalább egy 300 forintos fogadást tegyen. Ehhez használhatja a pénzt, amelyet a bukmékerek a regisztrációhoz adnak (ingyenes pénz).

GYIK – A 2021 -es Bajnoknők tenisztornája:

Mikor lesz a 2021 -es Bajnoknők tornája?

A bajnokság 2021, november 8 -án kezdődik és egy egész hétig tart.

Hol lesz a 2021 -es Bajnoknők tornája?

Az idei Bajnoknők tornája a mexikói Guadalajara városába költözik a kínai koronavírus -járvány miatt.

Ki nyeri a Bajnoknők tornáját 2021 -ben?

Részvétel a Bajnoknők tenisztornáján 2021 -ben még nincs pontosan meghatározva. A legnagyobb esélye a győzelemre a tenisz első számú Ashglei Barty -nak van.

Relevant news