5 stratégia, amely segít megtalálni az értéket a fogadásban

Több száz fogadási stratégiát próbáltunk már ki, és találtunk néhány igazán sikereset. Olyan stratégiákról van szó, amelyek lényegében segítenek az értékalapú fogadások keresésében, ami az egyetlen esély arra, hogy profitot termeljen a fogadásokból. Hogy mi igazán az érték a felkínált szorzókban, sok cikkben megtalálható. 

Ön mennyire egy jó (rossz) fogadó?

Elég egy jó nagy nyeremény, és az ember gyakran enged annak az illúziónak, hogy a fogadással keres. De ez tényleg így van?

A legtöbb fogadási stratégia nem sikeres, egyik sem működik minden helyzetben. Fontos megtalálni azokat, amelyek sikeresek lehetnek, és megtalálni azt a módot, hogyan működhrtnének hosszú távon. Pontosan ilyen stratégiákat fogok most bemutatni Önnek.

Fogadás az esélytelen győzelmére hazai környezetben

A hazai környezet sok sportágban nagyon fontos, és léteznek olyan csapatok, amelyek egyenesen kiválóak otthon. Emellett éppen a hazai stadion sajátos környezete egy nagyon érdekes fogadási stratégia alapja.

Természetesen az is érvényes, hogy nem lehet minden olyan csapatra fogadni, amely otthoni környezetben outszaider. Fontos olyan csapatokat kiválassztani, amelyek hatalmas hazai pályaelőnnyel rendelkeznek, de a hazai meccsekben alábecsülik őket.

Pozitív hendikep a hazai csapat győzelmére

Ebben az esetben az előző pontban leírtak érvényesek. Ha egy alábecsült hazai csapatra bukkan, amely jó formában van, vagy rendkívül jól játszik otthon, akkor akár pozitív hendikeppel is fogadhat rá. Ez érvényes például a labdarúgó-mérkőzésekben, ahol a megérzései azt súgják, hogy a nagy esélytelen ugyan otthon veszíthet, de legfeljebb csak egy góllal. Ilyen esetekben a szorzók még mindig elég magasak az esélytelenekre, és még mindig elégé magas az esély a sikerre. Ezzel a témakörrel már foglalkoztam valamelyik cikkben, ahol ezt aprólékosabban is át lehet tanulmányozni. 

Csökkenő szorzók

Igen, ez egy nagyon jól ismert és elterjedt fogadási stratégia a fogadók körében. Ez azon a tényen alapul, hogy amint az oddsok elkezdenek csökkenni (azaz ugrásszerűen vagy egyenletesen csökkennek), az általában annak a jele, hogy a profi fogadók érdeklődnek a fogadások iránt. A stratégia sikerének kulcsa, hogy elég korán fogadjon a szorzókra, azaz addig, amíg azok a megfelelő értékre nem esnek. Ez egyben a legnagyobb kihívás is a fogadók számára. Annak megbecslése, hogy mikor van még ott az érték a fogadásban, és mikor már nincs, bonyolult, és sok gyakorlatot igényel. A tanácsom az, hogy soha ne addja fel! Idővel mindent meg lehet tanulni, még ezt is.

Fogadás a jól játszó vendégcsapatokra

Ez alapvetően az ellenkezője annak a tanácsnak, amit a hazai esélytelenekre való fogadással kapcsolatban adtam. Ebben az esetben a fogadásaim általában az idegenben játszó favoritokra történő fogadásokat foglalják magukban. Ezek a favoritok az idegenbeli környezetnek köszönhetően még mindig szép szorzókkal rendelkeznek. Fogadjon például ezekre a csapatokra is a 22bet– nél.

Fogadás a nyilvánosság ellen

Ha egy jól ismert csapat játszik, például a Barcelona, és ha ez a csapat jelentősen le van hangolódva, akár épp úgy, mint a Barcelona, akkor nem rossz ötlet ellenük fogadni. Ennek az az oka, hogy egy jól hangzó név arra csábítja a fogadó közönséget, hogy a kiválasztott csapatra fogadjanak, függetlenül annak tényleges minőségétől és győzelmi esélyeitől, ami jelentősen megnöveli az ellenfelek szorzóit. Ebben az esetben egy hatalmas előnyre tehetünk szert, már csak azért is, hogy nem félünk. De vigyázzunk, ebben az esetben nagyon óvatos bankroll-menedzsmentet kell figyelembe venni. A szorzók az esélyteleneknél általában magasak, de az esélyek ugyanakkor inkább alacsonyabbak.

Relevant news