5 fogadási módszer, amelyek által garantáltan koldusbotra jut

Cikkeink többsége azt tanácsolja Önnek, mit kellene tennie, hogy sikeres legyen a fogadásban. De ahogy nemrég rájöttünk, a nyereséges fogadók arra is ügyelnek, hogy ne kövessenek el hibákat a fogadásban. A fogadásban ugyanis egy egyszerű matematika érvényes  – minél kevesebb hibát követ el, annál nagyobb lesz a potenciális nyeresége. Ezért úgy döntöttünk, hogy most a másik oldalról adunk tanácsot Önnek.

Tehát a következő cikkben ne keressen tanácsot ahoz, hogy hogyan legyen sikeres. Most az 5 legjelentősebb fogadási hibára összpontosítunk. Emellett a hatásnak hasonlónak kellene lennie, mint  a többi cikknél. Ha sikerül kiküszöbölni ezeket a hibákat, akkor jó úton halad, hogy nyereséges fogadóvá váljon.

Tehát melyek egyértelműen a legrosszabb fogadási módszerek? Mutassuk be őket fokozatosan.

Nem néz elég meccset

Sok buktató rejtőzködik a statisztikákban. A puszta statisztikák nem árulják el akár,  hogy a játékvezetők áldatlan mértékkel részesültek a mérkőzésen ellentmondásos ítéleteikkel, vagy akár csak a szerencse tényezője. Ezért nem elegendő csak statisztikákkal foglalkozni a sikeres fogadáshoz. Egy kis időt a sportmérkőzések nézésével is el kellene töltenie.

Természetesen ezzel nem azt akarjuk elmondani, hogy minden mérkőzést látnia kellene. Hogy meg tudjon bizonyosodni a statisztikák helyességében, általában elegendő két -három hetente egyszer megnézni egy mérkőzést.

Teljes mértékben megbíz a szakértőkben

A sportszakemberek a megfigyelések kiváló forrása, amelyek egy hétköznapi ember figyelmét elkerülhetik. A sportszakemberekre azonban nem lehet teljes mértékben támaszkodni. A szakértők, különösen a volt vagy aktív élsportolók, gyakran nem objektívek, nem nézve arra, hogy egy sportfogadó nézetének egy kicsit másnak kellene hogy legyen. Fogadáskor a fogadó nem csak az egyes csapatok erejét veszi figyelembe, hanem más fontos szempontokat is, mint például a nyilvánosság befolyását stb.

Túlbecsüli a sérülés súlyát

A kulcsfontosságú játékosok sérülései bosszantóak lehetnek, de a fogadásnál nem lehet csak ezen információk alapján dönteni. Igen, léteznek olyan csapatok, amelyek mind ha csak félig lennének képesek teljesíteni egyik játékosuk nélkül, de a legtöbb esetben a csapatok nagyon megbízhatóan tudják pótolni a sérült játékost. A játékos sérülése, még ha teljesen kulcsfontosságú is, csak egyiknek a sok olyan információ közül kellene lenni, amelyet alaposan meg kellene fontolnia a fogadás előtt.

Túlságosan a védekezésre koncentrál

A jó védekezés bajnokká tesz, így hangzik az egyik régi sportigazság is. De az is igaz, hogy tisztességes offenzíva nélkül nem fog gólt lőni, és gól nélkül nem nyerhet. A védelem mellett mindig ellenőriznie kellene az offenzíva erejét is, mert különben a mérkőzésről nem kap teljes képet. 

Mindig az esélyesekre fogad

A sikeres fogadás hosszú távon azt jelenti, hogy a mérkőzés esélyesei helyett a felsorolt ​​szorzókban fog értéket keresni. Értékes szorzókat találhat az esélyeseknél, de ugyanilyen jól, vagy talán még jobban lehet találnin az outsidereknél (a felsorolt ​​szorzók skálája szerint). Nagyon tisztességes szorzókat talál a 22bet bukmékernél.

Relevant news