5 fogadás, amelyet el kellene kerülnie

A sportfogadás a póker mellett a szerencsejátékok egyik legjövedelmezőbb ágazata. Az ügyes fogadók több millió forintot kereshetnek sportfogadással. És éppen ezek a fogadók hozták össze a fejüket, és nemrég hoztak össze egy listát 5 fogadással, amelyeket el kellene kerülnünk.

Néhány fogadást jobb teljesen kiszorítani, mert aligha tudunk nyereséget elérni velük.

Nézzük meg közelebbről ezeket a fogadásokat. Ha tudni fogjuk, hogy milyen fogadásokról van szó, legközelebb elkerülhetjük őket.

Fogadás a kedvenc csapatra

Fogadás az Ön kedvenc csapatára a pokolba vezető út, különösen azért, mert a szurkolók a vonzódásuk miatt csak nehezen tudják felbecsülni a valódi esélyeket az ilyen mérkőzésekben. Jobban bízunk kedvenc csapatainkban, mint amennyire lehet hogy kellene. Ezért minden személyes szimpátia nélküli fogadásokra kell csak fogadni.

A sportfogadáshoz mint vállalkozáshoz szükséges hozzáállni. Ez azt jelenti, hogy csak abban az esetben tesz fogadást, ha értékkel találkozunk. Ha a szívvel fogadunk, nem a fejjel, akkor nagyon gyorsan elveszítjük a bankrollunkat.

Fogadás a megszakított sorozatra

A sportfogadók szívesen fogadnak olyan csapatokra, amelyek sorozatban több veszteséget szenvednek, vagy fordítva, több győzelmet szereztek egymás után. Úgy vélik emellett, hogy ennek a sorozatnak valamien okból hamarosan véget kell érnie.

A probléma ezzel a stratégiával az, hogy nem lehet pontosan meghatározni, hogy a sorozat mikor fejeződik be. Egyes csapatok 7 vereséggel lépnek be a szezonba egymás után, majd semmiből semmi jobb ellenfelet fognak ki és újra nyernek. Más csapatok azonban nem fognak felépülni nyomorukból, és könnyen elveszítenek további 7 mérkőzést egymás után.

Tehát ha kész arra fogadni, hogy a csapat teljesítménye drámaian megváltozik a következő mérkőzésen, akkor nagyon gyorsan elveszítheti a teljes bankrollját.

A hosszú “lepedők” rendszeres fogadása

Hosszú lepedőre fogadni egyszer -egyszer, azaz egy ilyen szelvényre akár harminc fogadási lehetőséggel sem ártalmas. Ez olyan, mint ha egy lottóra fogadna. A szerencsét egyszer -egyszer meg kell tenni a próbáltatásnak. Ha azonban arra számít, hogy sok pénzt fog keresni egy ilyen fogadással, akkor nagyon téved.

A hosszú lepedőkhez mint szórakozáshoz kell hozzáállni, ami különlegessé teszi az átlagos fogadást, és itt-ott esélyt hoz az életet váltó nyereményre. De úgy, mint a lottón érvényes, hogy az ilyen nyerés esélye minimális, és az ilyen nyeremény sokkal -sokkal valószínűbb, hogy elkerüli Önt. És nagy valószínűséggel addig fog ez így történni, amíg el nem veszíti az összes pénzét.

Fogadások a versenyekre és ebből kifolyólag olyan mérkőzésekre, amelyekről semmit sem tud

Ha nincs elegendő információja az adott csapatokról, nem tudja meghatározni a valódi esélyeket a győzelmére, és ezért nem tehet értékes fogadást, ami kulcsa a nyereséges fogadásnak.

Ha nem részletes információk alapján fogad, akkor alapvetően pénzt dob ​​a levegőbe. A fogadóiroda előnye ugyanis hosszú távon mindig megmutatkozik.

Fogadás a “tuti tippekre”

Mindenki, aki elég sokáig fogad már, megerősíti Önnek, hogy semmi, mint a tuti tipp, nem létezik. Ezzel a kifejezéssel azonban csak a terepet készítem elő. A tuti tippek alatt azokat a helyzeteket értem, amikor rendkívül alacsony szorzókkal fogad a nagy favoritokra (és ne adj Isten, még egyesíti őket egy extra hosszú szelvényben – lássa fent).

Az ilyen favoritokra a szorzót gyakran alábecsülik, mert mindenki rájuk fogad. Persze, találhatunk kivételeket is, de tényleg kevés van belőlük. Ezért inkább felejtse el gyorsan fogadni a tuti tippekre, és óvatosan közelítsen minden fogadáshoz annak tudatában, hogy minden csapatnak van némi esélye, még a legnagyobb outsidernek is.

Teljesen kulcsfontosságú mindig szem előtt tartani a value-t, azaz a fogadás értékét. Ha hosszú távon nyereséggel szeretne fogadni, akkor folyamatosan fogadnia kell olyan lehetőségekre, amelyekre a szorzók magasabbak, mint kellene nekik lenni tekintettel a tényleges valószínűségükre. Sok szerencsét! Például a 22bet-el. 

Relevant news