22bet Zimbabwe

A szerencsejátékra és fogadásokra vonatkozó, nem létező törvények segítik a külföldi szolgáltatókat, hogy komolyabb bonyodalmak nélkül fogadják el a játékosokat Zimbabweből. Az itt élő 13 millió ember egyre inkább az online fogadási lehetőségeket keresi, mivel jobb szorzókat és bónuszokat kínálnak, amelyeket a helyi fogadóirodák nem engedhetnek meg maguknak. Ennek besegít az a tény is, hogy itt egyre népszerűbb az online világ nemcsak a fogadások területén. A mai cikk egyikéról a legjobban értékelt külföldi bukmékeréről szól, aki világszerte működik.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

Ez a regisztrációval kezdődik, amely csak néhány percet vesz igénybe, és cserébe akár 100 eurós bónuszt szerez, amely az egyik a legmagasabbak közé tartozik, amit egyáltalán meg lehet szerezni. De ez a bónusz azonban csak a kezdet, mivel a fogadók számára díjak és a bónuszok további adaga van megkészítve a következő fogadásokhoz a hűségeért. Az áttekinthető weboldalt, amelyet még egy teljesen kezdő is meg fog érteni, egy mobilalkalmazás egészíti ki a maximális kényelem és a nyeremény kezelése érdekében, bárhol is legyen. A kaszinó mellett rulettel vagy pókerrel itt találhatók a sportfogadások is a legnagyobb szorzókkal, amelyeket megszerezhet, és így maximalizálja a nyereményét.

Online fogadások Zimbabwében

Zimbabwén belül nincs olyan törvény vagy szabályozás, amely nem engedélyezné a helyieknek a külföldi cégek felkeresését. Ezért találunk itt számtalan bukméker társaságot, amelyek tárt karokkal és bónuszokkal fogadják az új fogadókat ebből az országból. Önnek azonban nem kell minden cégről áttekintést és egyéb információkat keresnie, mert itt van a 22bet Zimbabwe, amely megfelelően tud gondoskodni az ügyfeleiről.

Betétek és kifizetések a 22bet Zimbabwénél 

A 22bet azonnal több lehetőséget is kínál mint a betéteknél, úgy a kivonásoknál is. A legalapvetőbbek a Visa, a MasterCard és a Maestro típusú fizetési kártyák. Alternatív mód az elektronikus pénztárcák, amelyek gyorsan, megbízhatóan és biztonságosan működnek. Példaként  megemlíthetjük a B-Pay-t vagy az E-pay-t, de ezek mindegyike az oldal alján van megidézve  a fizetési módok információiban. Nem szabad megfeledkeznünk a kriptovaluta szerelmeseiről sem, mert a 22betnél készen állnak mint a betéteknél, úgy a kifizetéseknél is. Valószínűleg a legismertebb kriptovaluta például a Bitcion, de ez csak egyik a lehetőségek közül, amelyekből sokkal több van.

Köszönjük a cikkünk elolvasását, és sok sikeres fogadást kívánunk Önnek, amelyeket a 22bet Zimbabwével megvalósít. 

Relevant news