22bet Venezuela

Venezuela, az egyik legnagyobb olajexportőr, Amerika déli részén található. Annak ellenére, hogy a szerencsejáték nagy része legális, vannak szigorú előírások, amelyek arra kényszerítik a fogadókat, hogy külföldi szolgáltatót keressenek. Ezért számtalanan tárt karokkal fogadják az új fogadókat Venezuelából. Az egyikükről ebben a cikkben többet mondunk el, mert ezt a legkeresettebbek közé soroljuk nemcsak Venezuelában.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

A velünk előnyben részesített vállalat, amely ezen a területen a vezetők közé tartozik, a 22bet Venezuela. A kezdéshez ki kell töltenie egy rövid regisztrációt, amelyért akár 100 EUR-val is megjutalmaz az első befizetésért. Ez azonban nem ér véget a bónusszal, mert a 22bet ismét jó bónuszokkal és díjakkal jutalmazza Önt a következő fogadások iránti bizalmáért. Itt nem csak egy klasszikus kaszinót találunk rulettel, pókerrel és sok más játékkal, hanem az online fogadási piacon a legmagasabb szorzókkal rendelkező sportfogadásokat is. Egy egyszerű weboldalt, amely nagyszerűen működik, kiegészíti a mobil alkalmazás is, amelynek köszönhetően mindig az Ön fogadásai az ellenőrzése alatt állnak.

Online fogadások Venezuelában

Az erős szabályozásoknak ellenére, amelyekkel Venezuelában küzdenek, a külföldi szolgáltatók semmilyen módon nincsenek blokkolva vagy korlátozva. Éppen ezért a helyiek éppen náluk keresnek egyre több hátteret. Nemcsak hogy magasabb bónuszokat kapnak, hanem szorzókat is, amelyeket nem szereznek meg a helyi legális, valamint az illegális vállalatoknál. Ezért van itt a 22bet, amely tudja, hogyan kell gondoskodni a fogadóiról.

Betétek és kifizetések a 22bet Venezuelánál

A legegyszerűbb választás a Visa, MasterCard és Maestro típusú fizetési kártyákkal történő átutalások és fizetések. Egy további lehetőség az elektronikus pénztárcák, amelyek kiválóan működnek és garantáljak a pénzeszközök megbízható átutalását. Példaként megemlíthetjük az E-Pay-t vagy a B-Pay-t, de a weboldalon még sokkal több van említve. Természetesség a kriptovaluták is, amelyek közé sorolhatjuk valószínűleg a leghíresebb Bitcoin-t is, de mivel a 22bet profi, mindet megtalálja a weboldalon a fizetési módok részben.

Mindenkinek sok szerencsét kívánunk, akik fogadási karrierjüket a 22bet Venezuelánál kezdik, és kihasználják a 100 EUR bónuszt, amely itt készen áll. 

Relevant news