22bet Új-Zéland

Új-Zélandon az online fogadás és a többi hazárdjátékok az NZRB társaság alá tartoznak, amely ezeknek a monopóliuma, amely ezeket a játékpkat bebiztosítja. Szerencsére a külföldi fogadóirodák webhelyeit nem blokkolják, amelyek közé soroljuk a 22bet Új-Zélandot is, és ahol a helyiek jobb feltételekkel és magasabb szorzókkal fogadhatnak, mint az NZRB-nél. Az alábbiakban megmutatjuk Önnek, hogyan kell ezt csinálni.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

A 22bet több lehetőséget is kínál az online fogadásban. Kiindulhatunk a klasszikus kaszinóból, ahol megtaláljuk a rulettet, a pókert, de a Blackjac-ot is. A következők közé tartozik az online fogadás is élő közvetítésben, amely egyedülálló a 22bet webhely kialakításának köszönhetően, és inkább, mint olvasni róla, szükséges ezt kipróbálni. Most egy további, akár 100 EUR összegű bónusszal, amelyet megkap a regisztrációhoz az első befizetéshez a fogadásaihoz.

Online fogadás Új-Zélandon

Mint említettük, az NZRB monopóliummal rendelkezik a szerencsejáték és az online fogadás terén, de egyre több bukméker szeretné magas bónuszokkal és játékdíjakkal csábítani az ügyfeleket Új-Zélandon. Erre példa lehetne a 365bet, amely akár 50 eurót is hozzáad Önnek. Ha azonban többet szeretne szerezni, akkor itt van a 22bet, amely megduplázza ezt Önnek, amelyet megsokszorosíthat a fogadásaival a legmagasabb szorzókkal a piacon.

Betétek és kifizetések a 22bet Új-Zélandnál

A betéteket és a kifizetéseket lehetségesek megvalósítani fizetési kártyák segítségével, mint a Visa vagy a MasterCard. Természetesség a klasszikus banki átutalások vagy csekkek is, amelyek azonban már nincsenek annyira használva. Alternatív módszer lehetnek az elektronikus pénztárcák is, amelyekből a 22bet számtalant kínál. Megemlíthetjük például az E-Pay-t vagy a B-Pay-t, amelyek egyre inkább vannak használva. A Bitcoin szerelmesei számára is van jó hírünk. A 22bet kész elfogadni és kifizetni is a pénzt amelyet megnyer azzal a móddal, amelynek népszerűsége egyre jobban növekszik.

A regisztráció azonnal kész, így nem kell várnia semmire, és egyenesen valósítsa meg.
Ráadásul most egy 100 eurós bónusszal, amelyet kihasználhat, és így növelheti esélyeit több pénzt nyerni, mint a bukmékerénél.

Sok szerencsét és megnyert fogadást kívánok a 22bet-nél.

Relevant news