22bet Szudán

Nem fog nagy meglepetést okozni, hogy a szerencsejáték tiltott Szudánban, úgy, mint az iszlámot elismerő más országokban is. Első pillantásra úgy tűnhet, hogy a helyiek nem engednek meg maguknak sportfogadásokat, sem a pókert a kaszinóban. Igaz, hogy itt nem találunk valódi kaszinókat, de a helyiek néhány külföldi online fogadóirodát használnak, akik magas szorzókat és lehetőségeket kínálnak a nyereményekre. Cikkünkben beszélünk egyikükről, valamint a módszerről, hogy a fogadók hogyan maradnak névtelenek, ha szerencsét szeretnének próbálni.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

A 22bet egy olyan fogadóiroda, amely világszerte tevékenykedik, és ezért jelentős tapasztalatokkal rendelkezik, amelyeket felismer az első pillantásra. Minden a regisztrációval kezdődik, amelyért 100 EUR bónuszt kap a 22bet-től. Ha tovább is hű marad a 22bet-hez, további folyamatos bónuszokat kap, amelyek növelik az amúgy is már magas szorzókat és nyereményeket. A kínálatban mint a klasszikus játékok vannak a kaszinóban, ahol megemlíthetjük a pókert vagy a rulettet, úgy a sportfogadásokat is egyikével az interneten kínált egyik legnagyobb szorzókkal. Az okoseszközök kedvelői számára rendelkezésre áll egy mobil alkalmazás is, amelynek köszönhetően minden fogadásunkat és nyereményünket az állandó ellenőrzésünk alatt tartjuk. Úgy gondoljuk, hogy nem kell említenünk a 24/7 támogatást, de ha bármilyen segítségre van szüksége, akkor szüntelenü itt vannak az Ön számára.

Online fogadások Szudánban

A különféle iparágak nagy cenzúrázása a kormány részéről, blokkolja a weboldalakat nemcsak a szerencsejátékkal és a sportfogadással kapcsolatban. Az iszlám miatt, amelyet a legtöbb helyi lakos tisztel, a szerencsejáték nem megengedett. Léteznek azonban olyan módszerek, amelyeknek köszönhetően a helyi lakosainak ezrei játszhatnak, és emellett névtelenek maradnak az internetszolgáltatók és a hatóságok előtt. A megoldás a NordVPN és a Windscribe programok, amelyek lehetővé teszik az internetkapcsolat IP-címének és helyének megváltoztatását. Ön ily módon például Európából látogathatja meg az oldalakat, még akkor is, ha fizikailag nem tartózkodik ott, mert nincsenek ott olyan mértékben beállítva a blokkolások. Ez a megoldás jól működik a nyilvános WIFI hálózatokból való csatlakozásoknál is, amelyek kiszolgáltatottabbak a hackertámadásoknak.

Betétek és kifizetések a 22bet Szudánnál

Választhatunk azonnal több lehetőség közül is. Az első a használtak közül a Visa, a MasterCard, de a Maestro típusú fizetési kártyák is. Ha azonban nem szeretné felhívni magára a figyelmet az Ön bankjánál, akkor javasoljuk az elektronikus pénztárcák használatát, amelyeket online vásárláshoz is használnak, és ezért nem fog ilyen figyelmet kelteni. Példaként, amelyet megemlíthetünk, az E-Pay vagy a B-Pay társaságoktól való pénztárcák, de a webhelyen sokkal többet találhat. A be- és kifizetések legújabb módszere a kriptovaluta. Mindannyian nagyon jól ismerjük a Bitcoint, de rendelkezésünkre sokkal több áll belőlük.

Sok szerencsét mindenkinek, aki olvassa ezeket a sorokat, és szerencsét próbál a 22bet Szudánnal. Egy bukmékerrel, aki tud Önről gondoskodni.

Relevant news