22bet Szlovénia

A jelenlegi helyzet semmilyen módon alapvetően nem változott a szerencsejátékok üzemeltetésére vonatkozó törvény és engedélyek kiadása óta. Szlovéniában már 1995 óta működik egy monopólium, amely az országban mint egyetlen rendelkezik hivatalos engedéllyel ilyen  szórakozás üzemeltetésére. Ez a monopólium a Sportna Loterija cég, amely a legkülönbözőbb sporteseményekre kínál fogadásokat. Ez azonban nem akadályozta meg a helyi fogadókat felkeresni a külföldi szolgáltatókat, akik jóval magasabb szorzókat és bónuszokat kínálnak, amelyeket a fogadók megszerezhetnek. Ezen vállalatok egyike a 22bet Slovenia, amelyről cikkünkben többet fogunk beszélni.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

A legelején ki kell töltenie egy rövid regisztrációt, amely akár 100 EUR jutalmat is ad az első befizetésért. A következő fogadások során újabb bónuszoknak és nyereményeknek örülhet, és hogy nincsen kevés belőlük. A weboldalak egyszerűek és könnyen érthetők, így még egy teljesen kezdő is megérti őket. Ha azonban a fogadásait állandó ellenőrzés alatt akarja tartani, akkor a 22bet egy ügyes mobilalkalmazást is készített, amelynek köszönhetően mindig a zsebében van a fogadóirodája. A legmagasabb szorzókkal rendelkező sportfogadás mellett rendelkezésre állnak a klasszikus játékok a kaszinóban, mint  például a póker, vagy rulett élő közvetítésben.

Online fogadások Szlovéniában

Mivel a Sportna Loterija jelenleg az egyetlen engedéllyel rendelkező vállalat az országban, a helyiek jobb és magasabb szorzókat keresnek a külföldi szolgáltatóknál. A kormány azonban úgy döntött, hogy blokkolja ezeket a szolgáltatókat, ezért készítettünk Önnek egy lehetséges megoldást erre a problémára. A megoldás a NordVPN és a Windscribe programok, amelyek lehetővé teszik az IP-cím és a csatlakozási pont megváltoztatását. Kipróbáltuk ezeket a programokat, és nagyszerűen működnek a nyilvános WIFI hálózatok biztonsága szempontjából is, amelyek kiszolgáltatottabbak a hackertámadásoknak.

Betétek és kifizetések a 22bet Szlovéniánál

A leggyakrabban használt módszer a Visa, a MasterCard, de a Maestro típusú fizetési kártyák is. Ezen lehetőség mellett az elektronikus pénztárcák is használhatóak. Ezek gyors és biztonságos módot kínálnak a pénzátutalásra anélkül, hogy az Ön  bankja tudjon róla. Példák ilyenekre az E-Pay vagy a B-Pay, de a webhelyen még sokkal többet megtalálhat ezekből. A legfiatalabb, de nagyon népszerű módszer az átutalások a kriptovaluták által. A legismertebbek közé sorolhatjuk például a Bitcoint, de sokkal több van belőlük, amelyet a 22bet Szlovénia elfogad.

Ezért ne várjon semmire, és a regisztrációját tegye meg még ma.

A 100 eurós bónusz megéri a kipróbálást.

Sok szerencsét kívánunk minden fogadónak, nem csak az első fogadásnál a 22bet Sloveniával.

Relevant news