22bet Szlovákia

A kulcsfontosságú év, amely lehetővé tette a külföldi fogadóirodák belépését a szlovák piacra, a 2005-ik év volt. Éppen ebben az évben kezdte meg a kormány és a hatóságok az engedélyek kiadását, amelyek lehetővé teszik számukra az online fogadás és szerencsejáték törvényes működését. Mivel az engedély nélküli társaságok az online oldalak keretében blokkolva vannak, a helyieknek nem kell aggódniuk, hogy elveszítik a megnyert eszközöket. Az egyik legjobban értékelt fogadóirodáról az alábbiakban mondunk többet.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

Az első lépés egy rövid regisztráció, amelyért akár 100 EUR-t is kap az első befizetéséhez. Ha a 22bet-nél marad a következő fogadásokra is, számos egyéb nyereménynek és bizalmi bónusznak örülhet. A fogadók számára egy egyszerű és világos weboldal áll rendelkezésre, amelyet egy teljesen kezdő is könnyen kezelhet számítógépen. Természetesen létezik mobil alkalmazás is, amelynek köszönhetően a tétjei és nyereményei mindig kéznél vannak. A játékok kínálata széles, a kaszinóban találhatunk például pókert, rulettet vagy blackjack-et, mellettük sportfogadásokat is találhatunk, amelyek a többihez képest a legmagasabb szorzókat kínálják. A nagy hír az is, hogy az oldalak szlovák nyelven vannak, így nem szükséges semmit lefordítania.

Online fogadások Szlovákiában

Az online fogadás teljesen legális, így itt találjuk a legnagyobb játékosokat, akik új játékosokat szeretnének vonzani. Csak azokat a vállalatokat blokkolják, amelyek nem rendelkeznek a szolgáltatásaik működtetéséhez szükséges engedélyekkel és meghatalmazásokkal. Így is besegít a nagy játékosoknak, amelyek közé soroljuk az általunk preferált 22bet Slovakiá-t, amely világszerte működik. Legújabban egyes webhelyek blokkolásával is találkozhat, ezért javasoljuk az egyik olyan program használatát, amely képes megváltoztatni az IP-címet és a kapcsolat helyét. Magunk is használjuk a Windscribe vagy a NordVPN programokat, amelyek minden akadály nélkül megjelenítik a blokkolt oldalakat. Így Ön Szlovákiában ülhet az otthona kémyelmében, de az Ön számítógépe úgy néz ki, mintha olyan országokban lenne, amelyek semmilyen módon nem blokkolják az oldalt, és komplikációk nélkül engedélyezik a szerencsejátékot.

Betétek és kifizetések a 22bet Szlovákiánál

A társaság azonnal több lehetőséget is kínál a pénzeszközök be- és kifizetésére. Rendelkezésre állnak a Visa, MasterCard,de a Maestro típusú fizetési kártyák. Alternatív megoldásként lehetnek az elektronikus pénztárcák, amelyek közül több is található a weboldalon. Ezek lehetnek például az E-Pay vagy a B-Pay, amelyek gyors és biztonságos módot kínálnak az átutalásokra nemcsak a fogadási webhelyeken. Egyre népszerűbbek az átutalások a kriptovaluták segítségével. A 22bet-nél a leghíresebb Bitcoin mellett sok mást is találhatunk, amelyek gyors és névtelen kifizetési vagy befizetési módot kínálnak. 

Mindenkinek sok szerencsét kívánunk, nem csak az első fogadásnál, amelyet a 22bet Slovakia-nál megvalósít.

Relevant news