22bet Szerbia

Szerbia, amely egészen 1992-ig Jugoszlávia része volt, egyike azoknak az országoknak, amelyekben paradicsomok közé tartozik az online fogadások terén. 2005 óta a fogadóirodák száma 300-ról 18 000-re nőtt, és ez egy olyan szám, amelyet érdemes megemlíteni és megvitatni ebben a cikkben a 22bet lehetőségeivel kapcsolatban.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

A jól sikerült  felhasználói felület, amelyet a 22bet hoz magával, egyszerű benyomást kelt, amelyet azonnal megért. A klasszikus kaszinótól, amely a Pókert, a Rulettet, de a Blackjack-et is kínálja, az online fogadásig, amelyet az élő közvetítéssel együtt érdemes kipróbálni. Az akár 100 eurós bónusz, amelyet az első befizetésnél szerez meg, nem az utolsó, mert a 22bet az Ön fogadásai során is ad hozzá bónuszokat . Valószínűleg a leghíresebb teniszező, aki Szerbiából származik, és mindenki Ön közül nagyon jól ismeri, Novak Djoković, és ez a teniszező is inspirációt jelenthet az Ön első fogadásához, mint más potenciális sportolók megtalálása, akik a 22bet-nek köszönhetően toväbbi pénzt hozhatnak Önnek a zsebébe.

Online fogadások Szerbiában

Annak ellenére, hogy a kormány elrendelte néhány nagy játékos blokkolását az online fogadás területén, Szerbiában az online fogadások ki vannak használva, és a hatás sem nem olyan nagy, mint várták. A blokkolás például a Skybet vagy a Betfair társaságokra volt elrendelve, amelyeknek online el kellett hagyniuk az országot. Ez a rendelet azonban nem vonatkozik a 22bet Szerbiára, így tárt karokkal és 100 eurós bónuszsal fogadja Önt.

Betétek és kifizetések a 22bet Szerbiánál

A be- és kifizetéseket lehetséges megvalósítani úgy hagyományos fizetési kártyákkal a Visa és a MasterCard társaságoktól, mint az Ön számlájáról történő átutalással is. Az elektronikus pénztárcák rajongói is megtalálják a magukét, amelyekből a 22bet számtalanat elfogad. A maximális biztonság érdekében elérhetőek a Bitcoin valuták, amelyeket egyre több kliens használ az online fogadás területén.

Próbáljon szerencsét a 22bet profi fogadóirodánál is, amely a legmagasabb szorzókkal játszik az online fogadási piacon.

A regisztráció csak néhány percet vesz igénybe, és emellett Ön akár 100 EUR-t is szerezhet, és mi úgy gondoljuk, hogy megéri!

Relevant news