22bet Szaúd-Arábia

Az uralkodó monarchia, amelynek ez az ország a teljes uralma alatt van, tiltja a szerencsejáték minden formáját. Egyike a további akadályok közül az iszlám, amely ezt a szórakozási formát a Sátán munkájának írja le, ezért súlyos pénzbírságokkal és fizikai büntetéssel sújtanak ezért. Ennek ellenére a helyiek megtalálják a módját, hogy ne hívják a figyelmet magukra és hajlandók szembesülni mindezekkel a buktatókkal.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

A regisztrációért az első befizetéskor akár 100 EUR-ig terjedő bónuszt kap, ami az egyik legmagasabbak közé tartozik az online fogadási piacon. Ennek során kap egy csomó más bónuszt, amelyek teljes mértékben növelik a nyereményt. Kínálatban vannak a játékok a kaszinóban, amelyek közé sorolhatjuk a pókert vagy a rulettet, valamint a sportfogadásokat a bukmékereknél egyikével a legmagasabb szorzókkal. Választhatunk egy klasszikus weboldal és egy mobil alkalmazás között, amelyeknek köszönhetően a fogadásaink folyamatosan az ellenőrzésünk alatt állnak, bárhol is legyen. Mivel a 22bet világszerte működik, garantálja azt a professzionalizmust, amelyet saját magának kell megtapasztalnia.

Online fogadások Szaúd-Arábiában

Az országban nem találunk semilyen valódi kaszinót, fogadóirodát vagy a szerencsejátékok más formáját. A kormány blokkolja az oldalakat, amelyek az iszlám hittel összeegyeztethetetlenek. Apró illegális fogadásokat láthatunk a lóversenyeken, amelyekkel a helyiek megpróbálnak egy kicsit keresni. Ha azonban a legtöbbet szeretnék kihozni a betétjeikből, olyan programokat használnak, amelyek lehetővé teszik számukra az IP-cím és a csatlakozási hely megváltoztatását. Ilyen megoldásra példák a Windscribe vagy a NordVPN programok, amelyet mi magunk is használunk. Egyszerűen telepíti egyikét a programokból a számítógépére vagy az okostelefonjára, és megtekintheti azokat a webhelyeket is, amelyek az országban a kormány és az internetszolgáltatók által blokkolva vannak. Ezen felül a lehető legnagyobb névtelenséget biztosítják, amelyre az ország törvényei szerint szüksége van.

Betétek és kifizetések a 22bet Szaúd-Arábiánál

Tekintettel a törvényekre, amelyek Szaúd-Arábiában érvényesek, a Visa, MasterCard vagy Maestro fizetési kártyák használatát a 22bet-nél ajánlottakból, csak mint utolsó lehetőségként használja. Alternatíva az elektronikus pénztárcák, amelyek online vásárláshoz is vannak használva, és ezért nem vonzzák annyira az Ön bankja figyelmét. Ezekre a pénztárcákra példa az E-Pay vagy a B-Pay társaságok, amelyek felesleges díjak nélkül működnek, és ideális lehetőségek a befizetéshez és kifizetéshez. Természetesség itt a kriptovaluták is, amelyekből a 22bet-nél többet is találhatunk, de valószínűleg a legismertebb a Bitcoin. Az összes lehetőséget megtalálhatja a webhelyen a fizetési módok részben.

Köszönjük a cikkünk elolvasását, és sok szerencsét kívánunk Önnek nemcsak az első fogadásnál, amelyet a 22bet-el tesz.

Relevant news