22bet Svédország

Kiváló hír várt minden külföldi sportfogadási és szerencsejáték-üzemeltetőre, akik megállapították, hogy 2019 januárjától jogszerűen működhetnek, miután megszerezték az engedélyt Svédországban. Addig mindent a Svenska Spel monopólium cég irányított, amely egyedüliként fogadhatott el fogadásokat a sporttalálkozókra. Ennek a törvénymódosításnak köszönhetően egyre több olyan céget találunk és fogunk itt találni, amelyek új fogadókat szeretnének szerezni ezen a szántatlan piacon. Önnek azonban nem kell semmit sem keresnie, mert az alábbi cikkben minden szükséges információt megtalál a bónuszokról és a szorzókról, amelyek a legmagasabbak közé tartoznak.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

Az első lépés, amelyet meg kell tenni, a regisztrációval kezdődik. Ezzel játszva megbírkózik, és akár 100 EUR összegű üdvözlő bónuszt szerez, amely az egyik legmagasabbak közé sorolódik az online fogadási piacon. Az említett bónusz azonban nem utolsó dolog, amit a 22bet kioszt Önnek. Örülhet a többire is, más fogadások során, amelyek ezzel még érdekesebbek és nyereségesebbek. A klasszikus weboldalt követve létezik egy mobil alkalmazás is, amely a játékélményt még töbszörösíti, hála az egyszerűségének és elérhetőségének bárhonnan.

Online fogadások Svédországban

Az említettet törvénynek a változása 2019 januárjában az országban, amikor a kormány úgy döntött, hogy a sportfogadásokat és a kaszinójátékokat a külföldi üzemeltetők rendelkezésére bocsátja, arra utal, hogy új fogadóirodák nagy beáramlása várható. Ezért mindig vegye figyelembe az összes szempontot, amelyet figyelembe vesz, amikor kiválasztja a megfelelőt. Nekünk köszönhetően azonban nem kell törnie a fejét, és a 22bet Svédországhoz fordulhat, amely a csúcsok közé sorolódik az online sportfogadás piacán világ szinten.

Betétek és kifizetések a 22bet Svédországnál

Választani számos lehetőség közül lehet, és mindegyik remekül működik. A leggyakrabban használt módszerek a Visa, a MasterCard és a Maestro típusú kártyás fizetések. Azok, akik mindent biztonságban szeretnek tartani és több fogadóirodát használnak, használhatják az elektronikus pénztárcákat, például az E-Pay-t vagy a B-Pay-t, de mindent megtalál a weboldalon a fizetési módok részben. Alternatív és viszonylag új módszer a kriptovaluták, amelyek közé sorolódik például a Bitcoin.

Köszönjük mindenkinek, aki ezt elolvasta egészen ezekig a sorokig, és sok sikeres fogadást kívánunk mindenkinek a 22bet Svédország-gal.

Relevant news