22bet Svájc

Svájc, mint ország,  amelyben legális a szerencsejáték, számos fogadóirodát kínál, amelyek legálisan tartózkodnak az országban és meglehetősen tisztességes szorzókat kínálnak a fogadni vágyó játékosok számára. Bár ez a fogadási módszer viszonylag új dolog Svájcban, sok külföldi játékost is talál itt, de kormányzati megrendelésnek köszönhetően blokkolva lehetnek, ezért ma elmondjuk, hogyan lehet jobb szorzókhozt és bónuszokhoz jutni, amelyek általában nincsenek a hazai játékosoknál.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

A velünk előnyben részesített társaság, amely azokhoz tartozik a legmagasabb szorzókkal, a 22bet Svájc, amely akár 100 EUR-t is hozzáad számlájához a regisztrációért és első befizetésért bónuszként, valamint sok más ajándékot más fogadásokban. A játékok széles skáláját, amelyet a klasszikus kaszinótól a sportfogadásig kínál, amelyben a vezetők közé tartozik a legmagasabb szorzókkal és kifizetett jutalmakkal a játékosainak, az első látásra megszereti. Egy egyszerű weboldal, amelyet azonnal megért, online fogadásokat kínál élő közvetítésben, és egy ilyen tapasztalatot javasoljuk a saját bőrén átélni.

Online fogadások Svájcban

Svájcban a szerencsejáték legalizálásának ellenére is találkozhatunk nagy játékosok bizonyos blokkolásával, akik online fogadási oldalakat szolgáltatnak. Ha a blokkolások ellenére is az internetszolgáltatók oldaláról, szeretné kipróbálni valamelyikét a külföldi társaságokból, van egy megoldás az Ön számára. Az általunk tesztelt programok, amelyek képesek áthelyezni az Ön kapcsolatának a helyét és így megváltoztatni az Ön számítógépének a helyét. Ön így megtekintheti azokat az oldalakat, amelyeket a kormányrendeletnek köszönhetően nem szabad megnéznie. A NordVPN vagy a Windscribe programokról van szó. További előny lehet a biztonság, amely a nyilvános WIFI hálózatok használatának köszönhetően két dolgot megoldhat egy programmal a számítógépén vagy a mobiltelefonján.

Betétek és kifizetések a 22bet Svájcnál

A betétet és a kivonást klasszikus módszerekkel is megvalósíthatjuk, amelyek közé sorolhatjuk a Visa vagy MasterCard fizetési kártyákat, esetleg a  banki átutalásokat.

Azonban inkább az elektronikus pénztárcák vannak erre használva, mint az E-Pay vagy a B-Pay, amelyek a leggyorsabb átutalást kínálják a pénzzel, amivel fogadni és nyerni kíván. 

A regisztráció néhány percet és kattintást igényel, ezért ne várjon semmire, és biztosítja be Önnek a 100 EUR bónuszt az Ön első fogadásaihoz.

Sok szerencsét !

Relevant news