22bet Románia

Románia egyike azoknak az országoknak, ahol a fogadási társaságok és kaszinók a kommunizmus 1989-es lebukása után kezdtek megjelenni. Az akkori rezsim parancsának köszönhetően ezek a játékok be voltak tiltva és törvénytelennek nyilvánították. Azonban manspság más idők vannak, ezért hozzuk Önnek a cikket, amelyben megtudhatja, hol kaphat bónuszt a fogadásaihoz és sok más díjat, amelyeket a fogadóirodák és a bukmékerek kínálnak ügyfeleiknek.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

Az általunk előnybe hozott társaság közé tartozik éppen a 22bet Románia. A portál a legkülönfélébb játék típusokat kínálja a kaszinóban, amelyben megtalálhatjuk például a Pókert vagy a Rulettet, de a sportfogadások széles skáláját is, a legmagasabb szorzókkal a piacon. Az oldalak úgy vannak tervezve, hogy ezen a területen még egy teljesen kezdő is megértse, így  egyedi élményeknek örülhet például az online fogadásnál a csapatánál vagy sportolójánál. A bónusz akár 100 EUR formájában, amelyet a regisztrációnál és az első befizetésnél KAP meg, csak hab a tortán, amelyet élvezni fog, és növeli az esélyét a nagyobb nyereményekre a 22bet-nél.

Online fogadások Romániában

A román piac már  2003 óta nyitott a külföldi vállalatok előtt, ezért itt találhatjuk az online fogadási piac legnagyobb szereplőit is. Volt néhány remegés és kísérlet a szerencsejáték és a sportfogadás szabályozására a kormány részéről, de ezt soha nem sikerült befejezni a sikeres végéig. Ez egy kiváló hír ezeknek a játékoknak minden rajongójának, akiknek nem kell korlátozniuk magukat. A szabályozás hiánya és a kormány vagy az internetszolgáltatók általi blokkolás hiánya miatt nincs szükség olyan programokra, amelyek megváltoztatnák a számítógép helyét, és nem kell aggódniuk a román fogadóirodákon kívüli fogadás miatt.

Betétek és kifizetések a 22bet Romániánál

A be- és kifizetések alapvető módszerei a Visa és a MasterCard fizetési kártyák. Alternatív módszer az elektronikus pénztárcák, amelyek közé soroljuk például az E-Pay-t vagy a Fastpay-t, de még sok mást is, amelyek a webhelyen elérhetők.

A regisztráció megéri, ezért vegye fel a 100 eurós bónuszt, mielőtt mások felvennék  Ön előtt.

Sok szerencsét kívánunk

Relevant news