22bet Portugália

A monopólium, amely egészen az új törvények elfogadásáig Portugáliában biztosította a fogadásokat, a Santa Casa de Misericordia de Lisboa társaság volt. Az adók összege miatt nem találunk itt sok olyan helyi vállalatot, amely online fogadásokat működtetne. Ez azonban besegít és megfelel a külföldi szolgáltatóknak, akik az új törvényeknek köszönhetően tárt karokkal és olyan bónuszokkal fogadják az új fogadókat, amelyekhez a helyiek nem voltak megszokva Portugáliában. Az egyik a bukmékerek közül a 22bet Portugália is, amely olyan bónuszokat és szorzókat juttat, amelyek a jéghegy csúcsához sorolódnak.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

A legkellemesebb a kezdetre, ezért néhány kattintással kezdjük a regisztrálásnál, amelyért az első befizetésért akár 100 EUR bónuszt is kap. Annak ellenére, hogy a 100 EUR bónusszal az egyik legmagasabbak közé sorolódik, a következő fogadások során a továbbiaknak is örülhet, amelyeket a 22bet-nél valósít meg. A weboldal és a mobilalkalmazás kifinomult és egyszerű kialakítását a fogadás terén még egy teljesen kezdő is megérti. A 22bet Portugáliánál a játékkínálata széles, találhatunk ott klasszikus kaszinót, valamint sportfogadásokat is a legmagasabb szorzókkal. A kaszinóban például egy pókerpartit játszhat, vagy megpörgetheti a rulettet, és így szerencsét próbálhat.

Online fogadások Portugáliában

A helyi szolgáltatókból, aki itt online fogadást kínálnak, nem találunk sokat. Ennek oka a magas adók, amelyeket a társaságoknak be kell fizetni, ezért a helyiek külföldi szolgáltatókat keresnek és vesznek igénybe. De Önnek azonban nem kell keresni, mert a 22bet segítségével mindent megszerez, amire szüksége van a profi élményekhez a fogadásból.

Betétek és kifizetések a 22bet Portugáliánál

A legegyszerűbb mód a be- és kifizetésekre a Visa, MasterCard vagy Maestro társaságoktól való fizetési kártyák. Az online pénzügyekkel jobban foglalkozó meglévő ügyfelek számára az elektronikus pénztárcák is rendelkezésre állnak, amelyek megbízhatóan és gyorsan működnek. Ilyenekre példák lehetnek az E-Pay vagy a B-Pay pénztárcák, amelyek egyike a kevés elérhetőkből. Magától értetődőek a kriptovaluták is, amelyek a legbiztonságosabb átvitel módjai közé tartoznak. Példa lehet a legismertebb Bitcioin, de az összes módszert megtalálhatja a webhelyen a fizetési módok részben.

Sok szerencsét kívánunk mindazoknak, akik ezt egészen eddig a helyig elolvasták, minden fogadáshoz, amelyet a 22bet-tel megvalósít. 

Relevant news