22bet Olaszország

A szerencsejátékokat és sportfogadásokat Olaszországban naponta a fogadók milliói keresik. Ezért a kormány úgy döntött, hogy ezt a szórakozási formát szabályozni fogja és engedélyeket ad ki azoknak a vállalatoknak, amelyek ebben az ágazatban ezen a területen szeretnének üzleti tevékenységet folytatni. A legfontosabb év 2010 volt, amikor megkezdődött a fent említett licencszerzés. A megszerzése egyáltalán nem egyszerű, de mégis sok olyan fogadóirodát találhatunk, akik gyakran jövedelmezőbb szorzókat és bónuszokat kínálnak az ügyfeleik számára a hazai piachoz képest. És éppen az egyikéről van a mai cikk is.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

A legelején a 22bet Olaszországnál Önre egy gyors regisztráció vár, amelyért akár 100 EUR bónuszt is kap az első befizetésnél. Tovább folyamatos bónuszok is elő vannak készítve, amelyeket további fogadások során szerez meg a hűségért, csak úgy, szórakozásból. Találunk itt nem csak egy klasszikus kaszinót élő rulettel vagy pókerrel és sok más játékkal, hanem sportfogadásokat is egyikével a legmagasabb szorzókkal, amelyeket az interneten megtalálhat. A jól sikerült és gyorsan érthető webhely mellett rendelkezésre áll egy mobilalkalmazás is Android és iOS platformokra. Az alkalmazásnak köszönhetően a fogadóirodája állandóan az ellenőrzése alatt van az Ön zsebe kényelméből.

Online fogadások Olaszországban

Az említett licenc megszerzése a vállalatok számára egyáltalán nem egyszerű. Folyamatosan ellenőrzés alatt állnak, ezért néha előfordulhat, hogy az oldalak blokkolásával találkozunk. Ha ez Önnel is előforful, akkor ajánlhatunk egy egyszerű megoldást, amely megszünteti ezeket a blokkolásokat. A velünk előnyben részesített programok, amelyeket magunk is használunk, a NordVPN és a Windscribe, amelyek képesek megváltoztatni az Ön IP-címét és a csatlakozás helyét. Ön ülhet egy olasz kávézóban, de a laptopja úgy tesz, mintha Ön egy másik államban lenne, ahol a cégnek engedélye van és legális. Ezenkívül ez a megoldás nagyszerű választás a nyilvános WIFI hálózatok számára, amivel ezeket megzavarja, és az esetleges hakcernek nem lesz esélye elérni a személyes adatait.

Betétek és kifizetések a 22bet Olaszországnál

Azonnal több lehetőség is rendelkezésre áll, amelyet a befizetéshez és a kifizetéshez használhat. Talán a leghasználtabb a Visa, a MasterCard, de a Maestro társaságoktól való fizetési kártyák. A második módszer az elektronikus pénztárcák, amelyek online vásárláshoz is használhatók, és ezért ezek nem annyira észrevehető választás a bankok számára. Hiszen a bankban senkinek sem kell tudnia, hogy szerencsét és a fogadás művészetét szeretné kipróbálni. Példák ilyenekre a weboldalon felsorolt ​​pénztárcákon kívül az E-Pay vagy a B-Pay, amelyek megbízhatóan és gyorsan működnek. Az összes lehetőség fel van sorolva a webhelyen, de a kriptovaluták kedvelői is meg fogják kapni a magukét, amelyekből sokat találunk a 22bet-nél.

Köszönjük mindenkinek, aki egészen eddig a helyig elolvasta, és sok szerencsét kívánunk Önnek nemcsak az első fogadásnál, amelyet a 22bet Olaszországnál valósít meg!

Relevant news