22bet Norvégia

Norvégia jelenleg azon országok közé tartozik, amelyek szigorúan szabályozzák a szerencsejáték és a fogadások bármilyen formáját. Csak két fogadóiroda rendelkezik hivatalos engedéllyel a fogadások elfogadására, végrehajtására és kifizetésére. A kormány magyarázata azon alapul, hogy szabályozni kell a pénzeszközök esetleges túlzott elköltését a norvégok nagy jövedelme miatt. Ennek a ténynek az ellenére is tudjuk, hogyan növelhetjük esélyeit a nyereményre a norvég vállalatokon kívül is, például a 22bet Norvégiánál, amely az első befizetés után 100 EUR-t osztogat bónuszként.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

A 22bet az online fogadások terén az egyik profi játékosok közé sorolódik. A magukét megtalálják mint a klasszikus kaszinó játékosai, úgy a sportfogadás rajongói is, amelyek Norvégiában engedélyezettek éppen a két említett engedéllyel rendelkező társaságnál, azonban sokkal rosszabb szorzókkal, mint mások kínálják licenc nélkül. Ezért van itt a 22bet Norvégia, amely egyikét a legmagasabb szorzókat és bónuszokat kínálja nemcsak az első befizetéskor, hanem a további fogadásai során is.

Online fogadások Norvégiában

Norvégiában hivatalosan csak két online társaság kínál fogadásokat. Pontosabban a Norst Tipping és a Rikstoto cégekről van szó, azonban náluk kizárólag csak sportfogadásokat találhat. Más lehetőség kihasználata érdekében, amelyet a 22bet kínál, két programot javasolunk, amelyek Önnek maximális biztonságot nyújtanak az online fogadás során. Ezek a programok egy másik internetkapcsolatra helyezik Önt át, így korlátozás nélkül teljes mértékben kihasználhatja a 22bet előnyeit. A NordVPN és a Windscribe programokról van szó, amelyeket kipróbáltunk, és szívesen tudunk ajánlani.

Betétek és kifizetések a 22bet Norvégiánál

A betétek és kifizetések kedvelt módszerei közé tartoznak az elektronikus pénztárcák, például a B-Pay és E-Pay, amelyek csak néhányak azok közül, amelyeket a 22bet hoz. A kormány utasításainak köszönhetően, hogy a bankok blokkolják a szerencsejáték számlák feltöltésének lehetőségét, nem javasoljuk a hagyományos banki átutalások vagy kártyák használatát. Ha Ön egy Bitcoin rajongó, akkor a 22bet készen áll arra, hogy elfogadja a befizetését vagy kifizesse Önt éppen ebben a pénznemben.

A regisztráció néhány percet vesz igénybe, ezért ezt most kezdje el, és használja fel a 100 EUR-t és egyéb bónuszokat az Ön játéka során.

Sok szerencsét !

Relevant news