22bet Nepál

A fogadás szürke zóna Nepálban, ezért csak külföldiek, különösen Kínából és Indiából érkezhetnek a helyi kaszinókba. A bebörtönzés leple alatt a helyi játékosok kénytelenek felkeresni egyikét a külföldi szolgáltatók közül. Bár találkozhatunk itt a bankok által lebonyolított tranzakciók blokkolásával, vannak módok, amelyek lehetővé teszik a helyi lakosok számára, hogy megoldják ezt a problémát. A cikkben többet fogunk beszélni az egyik lehetséges operátorról, és megismertetjük Önnel a korlátozások nélküli betétek és kivonások lehetséges módjait.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

A regisztrációhoz, amellyel mindenki játékosan megbírkózik a 22bet Nepálnál, az első befizetésénél akár 100 eurót is kap. Ezzel az összeggel azonban ez még nem ér véget, mert a bónuszok készen állnak más fogadásokra is, amelyeket ezzel a fogadóirodával köt meg. A weboldalak és a mobilalkalmazások világosak, egyszerűek és gyorsan eligazodik rajtuk. Játszhatja mint a játékokat a kaszinóban, amelyek között nem hiányozhat például a póker, de rendelkezésre állnak a sportfogadások is a legmagasabb szorzókkal összehasonlítva más társaságokkal.

Online fogadások Nepálban

A beálított szabályozások ellenére is úgy tűnik, hogy sem a kormány, sem az internetszolgáltatók semmilyen módon nem akadályozzák a külföldi szolgáltatók látogatását. Ha azonban teljes biztonságban szeretne maradni, javasolhatjuk a NordVPN vagy a Windscribe programokat. Nemcsak az IP-címét, hanem a kapcsolat helyét is megváltoztathatják a maximális névtelenség fenntartása érdekében. Ezenkívül remek választás a nyilvános WIFI hálózatok számára, amelyek sebezhetőbbek lehetnek a hackertámadásokkal szemben.

Betétek és kifizetések a 22bet Nepálnál

Mint az elején említettük, a helyiek szembesülhetnek a tranzakciók esetleges blokkolásával a bukméker-webhelyekre és fordítva. Ezért vannak a klasszikus Visa, MasterCard és Maestro kártyák mellett más lehetőségek is, amelyek biztonságosabbak és mindent névtelen módban tartanak. A megoldás az elektronikus pénztárcák lehetnek, amelyekből azonnal több is készen áll a 22betnél. Például az E-Pay vagy a B-Pay- ről van szó, amelyek remekül működnek. Azonban altermatív módszer lehet a kriptopénznem is, amelyek közé sorolhatjuk a Bitciont is. A kriptovaluták esetén a legmagasabb fokú biztonságról és az Ön pénzeszközei névtelen átutalásáról van szó.

Köszönjük, hogy ezt egészen idáig elolvasta, és sok sikeres, nem csak első fogadást, kívánunk Önnek, a 22bet Nepálnál.

Relevant news