22bet Montenegró

Montenegró egy gyönyörű ország Délkelet-Európában, amely majdnem 630 000 lakosával legálisan online fogadhat és szerencsejátékozhat 2011 óta. Ennek a lépésnek köszönhetően számos fogadóirodát találhatunk az országban, valamint online fogadóirodákat, akik a szerencsejáték és a sportfogadás szerelmeseit szólítják meg. Ide sorolható a 22bet Montenegró, amelyről a cikkben többet mondunk el.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

A 22bet a játékok széles skáláját kínálja a klasszikus kaszinóban, ahol el tudjuk képzelni a Pókert vagy a Blackjack-et, valamint a sportfogadásokat sokféle sportágakra szerte a világon. A weboldal egyszerűen van felépítve, és gyorsan feltérképezheti a környezetet és a tájékozódást benne. A regisztráció csak néhány percet vesz igénybe, és akár 100 EUR bónuszt is kap hozzá, amelyet felhasználhat például arra, hogy fogadjon kedvenc vízilabdacsapatára, amely egész Montenegró területén található és olyannyira népszerű és sikeres sport.

Online fogadás Montenegróban

Az online szerencsejáték és sportfogadás 2011-es teljes legalizálásának köszönhetően megtaláljuk a montenegrói online piacon a legnagyobb játékosokat, akiknél minden új tag regisztrálásánál készen állnak a bónuszok. Bónuszokból, amelyekkel a társaságok előzködnek Montenegróban, egyre több van. Minden egy üdvözlőbónusszal kezdődik, ami körülbelül 50 EUR, de találkozhatunk egy 100 EUR bónusszal is a 22bet-től és további bónuszokkal, amelyeket hozzáad a következő fogadások során. Az online fogadási piac itt egyre növekszik, ezért majd meglátjuk, hogy a bukméker-társaságok tovább mit lesznek hajlandóak felajánlani ügyfeleiknek.

Betétek és kifizetések a 22bet Montenegrónál

Különböző módszerek alkalmazhatók mint a betétek, úgy a kifizetések esetében is. A Visa vagy a MasterCard fizetési kártyáról történő klasszikus átutalással kezdve, egészen a különféle elektronikus pénztárcákig, amelyek közé soroljuk az E-Pay vagy a B-Pay, és még sok más az interneten történő átutalásig. Következő módszer a Bitcoin valuta konvertálása, amely az egyszerűsége és biztonsága miatt egyre népszerűbb.

Minden játékosnak sok szerencsét kívánunk minden fogadásához, amelyet akár 100 eurós bónusszal valósít meg, és amelyet az első befizetésével és regisztrációjával megszerezhet.

Relevant news