22bet Mianmar (Burma)

Mianmar területén, amelyet Burmának is hívnak, vannak bizonyos módok, amelyek a szerencsejáték szerelmesei számára törvényesek. Pontosabban lottóról van szó, amelyet a sportfogadással ellentétben, a helyi lakosság is játszhat. A sportfogadás és a szerencsejáték a törvényeknek köszönhetően itt illegális, és Mianmar lakosai számára törvényellenes. Ez azonban nem akadályozza a lakókat abban, hogy külföldi fogadóirodáknál játsszanak, akik gyakran sokkal jövedelmezőbb szorzókat és bónuszokat kínálnak csak a regisztráció céljából. És éppen egyikéről ezekből a társaságokból fogunk többet beszélni ebben a cikkben.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

A 22bet Mianmar világszerte működik, és ezért az egyik legkeresettebb fogadóirodáról van szó a fogadási és szerencsejáték-piacon. A regisztráció után, amely csak néhány percet vesz igénybe, akár 100 EUR bónuszt is kap az első befizetésénél. Ez azonban csak a kezdete azoknak a bónuszoknak, amelyeket idővel folyamatosan fog kapni. A weboldalak intuitívak, és ezen kívül ki vannak egészítve egy mobilalkalmazással is, amelynek köszönhetően Ön mindig kézben tartja a fogadásait és a nyereményeit. Választani lehet mint egy klasszikus kaszinót, amelyben mellesleg megtalálhatja többek között a pókert vagy az élő rulettet, úgy a sportfogadásokat, egyikével a legmagasabb szorzókkal, amelyeket online lehet megszerezni a fogadóirodáknál.

Online fogadások Mianmarban (Burma)

A kormány hozzáállása a szerencsejátékokkal kapcsolatban meglehetősen laza. Egyrészt a törvények valamelyik szerencsejátékoknál  a részvételt tiltja, de a gyakorlatban sem a kormány, sem a hatóságok nem tettek lépéseket ennek megakadályozására. A póker szerelmeseinek, akikből itt számtalan van, több lehetőség is kínálkozik, amelyek az ilyen jellegű szórakozást megengedik nekik. Ezért itt sok külföldi szolgáltatót találunk, akik tárt karokkal és bónuszokkal fogadják minden nap az új játékosokat és fogadókat Mianmarból. Ha azonban teljesen névtelen szeretne maradni, használhatja az egyik programot, amely megváltoztathatja az IP-címet és az Ön készülékének a csatlakozási helyét. Egy egyszerű NordVPN vagy Windscribe programokról van szó, amelyeket mi magunk használunk, és egy nagyszerű választás a nyilvános WIFI hálózatokhoz való csatlakozáshoz, amelyek a hackerekkel a lehető legnagyobb mértékben el vannak árasztva.

Betétek és kifizetések a 22bet Mianmarnál (Burma)

Azonnal több módszert is készített a 22bet mindenki számára, aki fogadni szeretne, vagy játszani egyikét  a kaszinójátékokból. Az első módszer a Visa, a MasterCard, de a Maestro típusú fizetési kártyákat tartalmazza. Alternatív megoldás, amelyet az  online vásárláshoz is lehet használni, az elektronikus pénztárcák. Ezeket egyszerűen feltölti a számlájáról, és nem fogja annyira figyelmeztetni a bankját a szerencsejáték-webhelyekkel kapcsolatos tranzakciókra. Példa az E-Pay vagy a B-Pay pénztárcák, de mind az összes áttekinthető módon idézve van a 22bet weboldal fizetési módjaiban. A kriptovaluták szerelmeseinek sem kell kétségbe esniük, mert a 22bet a Bitcoin mellett még sok más is készen áll, amelyeket lehet, hogy nem is ismeri.

Köszönjük az idejét, amelyet a cikkünk elolvasására szakított, és sok szerencét kívánunk Önnek nemcsak a 22bet Mianmar (Burma) első fogadásánál.

Relevant news