22bet Mauritius

Mauritius szigete, ahol a szerencsejátékot már 1973-ban legalizálták, egyike azoknak az országoknak, ahol ez a hobbi népszerű, és a helyi lakosok által keresett. Találhatunk itt klasszikus kaszinókat, de helyi online sportfogadási szolgáltatót nehéz itt találni, amely külföldön is működik. A helyiek inkább külföldi szolgáltatókhoz fordulnak, akik engedéllyel rendelkeznek, és folyamatosan új lehetőségeket és magasabb szorzókat vagy bónuszokat kínálnak. Az egyik a cégekből, amelyet magunk is ajánlhatunk, a 22bet Mauritius, amelyről cikkünkben írunk.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

Az első lépés, amelyért akár 100 EUR bónuszt is kap, a gyors regisztráció. Ezt megteheti néhány egérkattintással, majd teljes mértékben megkezdheti az első fogadásokat vagy játékokat a kaszinóban. A klasszikusok közé tartozik a póker, a rulett és sok más élő játék, amelyeket sportfogadás egészít ki az online piac egyik legmagasabb szorzóival. A fogadásait nem csak egy áttekinthető weboldalon kezelheti és irányíthatja, hanem mobilalkalmazás által is mint az Android, úgy az iOS rendszerekre. Természetességet a 24/7 támogatás formájában talán nem is kell megemlítenünk, mivel egy standard színvonalról van szó az összes profi játékosnál.

Online fogadások a Mauritius szigeten

A szabályozó testület, amely a szerencsejátékokat és a sportfogadásokat irányítja a szigeten, 2007-ben volt létrehozva. Ha a külföldi fogadóirodák engedélyezve vannak, problémák nélkül tárt karokkal fogadhatják az új fogadókat. A legnépszerűbb sportág, amelyre itt fogadnak, a lóverseny, de vannak rajongói az ökölvívásnak, az asztalitenisznek és még sok minden másnak is.

Betétek és kifizetések a 22bet Mauritiusnál

A legegyszerűbben a Visa, MasterCard, de a Maestro fizetési kártyák által is befizethet. A következő a lehetőségekből hogyan befizetni vagy kivonni, az elektronikus pénztárcák, amelyek gyorsan és biztonságosan működnek a fogadási oldalakon kívül is. Ilyenekre példák az E-Pay vagy a B-Pay pénztárcák, és még sok más. A kriptovaluták szerelmesei is megkapják a magukét, akiknek a 22bet azonnal több lehetőséget készített elő a befizetésre és a megnyert pénzeszközök kivonására. Nemcsak a Bitcioinról olvashat bővebben a 22bet weboldalon a fizetési módok részben.

Köszönjük az idejét, amelyet a cikkünknek szánt.

Bízunk abban, hogy Ön helyesen dönt és felhasználja a 100 EUR bónuszt, amely az egyik legmagasabbak közé tartozik.

Relevant news