22bet Magyarország

Magyarországon, ahol a szerencsejáték 1991 óta legális szórakozás, a TippMix nevű monopólium létezik, amely meghatározza a foci sportfogadás szorzóit. Nem csak ezért támaszkodnak a magyar fogadók a külföldi cégekre, amelyek jóval magasabb szorzókat és bónuszokat kínálnak a regisztrációhoz, amire nem szoktak rá a magyar bukmékereknél. A cikkben megtudhatja az információkat a legmagasabb szorzókról és bónuszokról, amelyeket nemcsak a regisztrálásnál szerezhet meg, valamint az információkat a profi játékosról ezen a területen. 

Játéklehetőségek a 22bet-nél

Ez a regisztrációval kezdődik, amely akár 100 EUR-t is megtérít az első befizetésért, amellyel fogadhat és így növelheti a nyereményét, amelyet a 22bet kifizet a számlájára. Ez azonban nem ér véget a legmagasabb bónusszal, mert sok más nyeremény és bónusz is elő van készítve, amely Önre vár más játékok és fogadások során. Nem csak a legmagasabb szorzóknak köszönhetően, amelyeket a 22bet Magyarország kínál a sportfogadásra, tartozik a profik közé, akikre számíthat, valamint számtalan más magyar szurkoló is. A mobilalkalmazások szerelmesei is jól járnak, mivel mint a weboldal, úgy az imént említett alkalmazás is nagyon egyszerű és intuitív a megértésre. 

Online fogadások Magyarországon

Az említett TippMix  monopóliumnak köszönhetően, amely a Szerencsejáték Zrt leányvállalata, a külföldi fogadóirodák piaca a nagyon keresettek közé tartozik, mert az említett társaságok meglehetősen alacsony szinten tartják a sportfogadás szorzóit, és így a külföldiekben sokkal nagyobbak az esélyek nyerni. Ezért a vállalatok versenyeznek a belépési bónuszokkal, amelyek 10 EUR-tól az említett 100 EUR-ig vannak a 22bet-nél, ami a felső határhoz sorolódik, amelyet másokkal összehasonlítva szerezhet meg. 

Betétek és kifizetések a 22bet Magyarországnál

A leggyakrabban használt módszerek a Visa, a MasterCard és a Mestro fizetési kártyák. Egyszerűbb módszer, ha gyakran fogad és több fogadóirodát is használ, az elektronikus pénztárcák. A 22bet-nél számtalan ilyet talál, de példaként lássuk az E-Payt vagy a B-Payt, amelyek remekül működnek. Az utolsó módszer, amely népszerűségében állandóan növekszik, a Bitcion pénznemek, amelyek a legmagasabb fokú biztonságot biztosítják, és működnek mint a kifizetésnél, úgy a számlára történő befizetésnél is.

Sok szerencsét kívánunk minden olyan játékosnak, aki használja a 22bet Magyarországot, és felveszi a 100 eurós bónuszt, amely Önre vár a regisztrálásért. 

Relevant news