22bet Madagaszkár

Úgy, mint néhány afrikai országban, Madagaszkáron is törvényes a sportfogadás és a szerencsejáték. Nem sok hagyománya van, de az egyre elérhetőbb mobil eszközöknek köszönhetően, amelyeket az internet mellett egyre több helyi használ, ennek a szórakozásnak a népszerűsége is növekszik. Jelenleg 3 valódi kaszinó áll rendelkezésre, ezért a helyiek inkább az online bukmékerekhez fordulnak, akik a jobb szorzókhoz bónuszokat is kínálnak, nem csak a regisztrációért. 

Játéklehetőségek a 22bet-nél

Az elején egy regisztráció vár Önre, amelyért a 22bet Önt akár 100 EUR bónusszal jutalmazza meg az első befizetésnél. Tovább meg vannak készítve a folyamatos bónuszok is, amelyeket érdemes megemlíteni, és amelyek jutalmat jelentenek a további fogadásokért és játékokért. Választásra készek a legkülönfélébb játékok a kaszinóban, amelyek közé soroljuk a pókert vagy a rulettet, valamint a legjövedelmezőbb szorzókkal rendelkező sportfogadásokat. A fogadók számára elő van készítve egy mobil alkalmazás is, amely mint az Android, úgy az iOS rendszereken is működik, és hibátlanul. Bízunk benne, hogy nem lesz rá szüksége, de érdemes megemlíteni a 24/7 támogatást is, amely bármiben segít.

Online fogadások Madagaszkáron

Az online szerencsejátékokat a kormány különösen nem szabályozza, ezért számtalan olyan szolgáltatót találunk itt, amelyek naponta fogadnak új játékosokat ebből az országból. A helyi szolgáltatók nem kínálnak annyi vonzó lehetőséget, ezért a külföldi fogadóirodák népszerűek, amelyek közé soroljuk a 22bet Madagaszkárt is. A mobil eszközöknek köszönhetően, amelyek több internetes környezetet hoznak az országba, számítani lehet arra, hogy a szerencsejáték és a sportfogadás népszerűsége tovább fog növekedni. Ezért csak a világszerte engedélyezett fogadóirodák használatát javasoljuk, és ezek közé tartozik a 22bet is.

Betétek és kifizetések a 22bet Madagaszkárnál

A leggyorsabb változat a Visa, a MasterCard vagy a Maestro társaságoktól való fizetési kártyák. Alternatív megoldásként lehetnek az elektronikus pénztárcák, amelyeket online vásárláshoz is használnak, és ezért nem vonzanak akkora figyelmet a banki tranzakcióknál. Említésre méltók például az E-Pay vagy a B-Pay pénztárcák, de minden támogatottat megtalál a weboldalon. Újdonság a kriptovaluták is mint például a Bitcoin, amelyet egyre több ügyfél használ. A 22bet Madagaszkár azonban sokkal többet fogad el közülük.

Sok szerencsét kívánunk Önnek minden fogadáshoz, amelyet a 22bet Madagaszkár által valósít meg.

Relevant news