22bet Litvánia

A litván fogadók számára a 2001 óta hatályos törvények semmiképpen sem jelentősen nem változtak. Ezért itt találhatjuk a bukmékerek széles skáláját, akik felajánlják szolgáltatásaikat, bónuszaikat és sok más kiegészítő juttatássaikat. A mai cikk egyikükről szól. Pontosabban a 22bet Litvániáról, amely az egyik professzionális játékosai közé tartozik ezen a piacon.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

Az első lépés a regisztráció, amely csak néhány percet vesz igénybe. Jutalomként akár 100 eurót szerez az első befizetés ellenében, ami az online fogadásoknál egyike a legmagasabb bónuszok között. Ha a jövőben is a 22bet-nek hű marad, akkor további díjaknak és bónuszoknak örülhet a következő fogadások során. A kínálatban egy klasszikus kaszinót találhatunk, amelyben nem hiányzik a rulett vagy a póker, de a sportfogadás sem olyan szorzókkal, amelyek a legjövedelmezőbbek közé tartoznak a többiekhez képest. Nemcsak a webes környezet, hanem a mobilalkalmazások is nagy örömet jelentenek, az egyértelműségüknek és egyszerűségüknek köszönhetően. A mobil alkalmazásnak köszönhetően a 22bet fogadóirodája minden nap a zsebében van.

Online fogadások Litvániában

A fent említett törvény, amely 2001 óta hatályos, semmiképpen sem nem tiltja az online fogadásokat vagy a szerencsejátékokat, ezért a helyiek széles körben keresik ezt a szórakozást. A kormány, sem az internetszolgáltatók semmilyen módon nem blokkolják a szerencsejáték- és sportfogadási oldalakat. Ennek az országnak a hozzáállása és mérete vonzza a legjobb fogadóirodákat, amelyek közé soroljuk a 22bet Litvániát, amely világszerte működik.

Betétek és kifizetések a 22bet Litvániánál

Az első módszer a Visa, a MasterCard vagy a Maestro társaságoktól való fizetési kártyák. Alternatív megoldás az elektronikus pénztárcák, amelyek használatának a száma állandóan növekszik mint a betéteknél, úgy a visszafizetéseknél is. Példaként  az E-Pay vagy a B-Pay-ről van szó, de sok másról is, amelyek a fizetési módokról szóló információkban vannak leírva. Mint egyike a kevés közül a 22bet a kriptovalutákkal való betéteket és pénzfelvételeket is támogatja. Ezek közül a legismertebb a Bitcion, de az oldalakon több is van belőlük, amelyek kiválóan működnek, és az egyik legbiztonságosabb pénzátutalási formát jelentik.

Köszönjük, hogy egészen eddig elolvasta ezt a cikket és sok sikert kívánunk Önnek nemcsak az első fogadásnál, amelyet megvalósít a 22bet Litvániánál.

Relevant news