22bet Laosz

Egészen a közelmúltig a szerencsejáték tiltott időtöltés volt a laoszi emberek számára, amelyet csak a merészek élvezhettek illegális kaszinókban. Ez azonban a közelmúltban megváltozott, amikor a kormány meghatározta azokat a zónákat, ahol a kaszinókat a törvényeken kívülinek tekintik, és ezért azokban találhatók. Többé-kevésbé a valódi szerencsejáték és sportfogadás azonban nem teszi lehetővé az olyan szorzók és bónuszok megszerzését, amelyeknek köszönhetően jelentős összegeket kaphat olyan fogadóirodáktól, amelyek online kínálják ezeket a szolgáltatásokat. Az egyikük az általunk preferált 22bet, amelyről cikkünkben is olvashat.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

Az elején szükséges megbírkózni a regisztrálással, amelyért az első befizetésnél akár 100 EUR bónuszt is kap. Ezt követően folyamatos bónuszok is várnak Önre, amelyekkel a 22bet Laos örömet szerez a játszás közben. Rendelkezésre állnak mint klasszikus játékok a kaszinóban, amelyek közé a pókert, a blackjack-et vagy a rulettet sorolhatjuk, valamint a sportfogadásokat az egyik legmagasabb szorzókkal, amelyeket csak meg lehet szerezni. A weboldal mellett létezik egy kifinomult alkalmazás is, amelyet iOS és androidos eszközökön egyaránt vezérelhet. Mindkét helyen minden világos, ezért a számítógépen egy teljesen kezdő is képes kezelni ezeket. 

Online fogadások Laoszban

A laoszi népnek csak a nemrégi idők nyújtottak ilyen szórakozási formát. Az országban léteznek bizonyos zónák, amelyekben a szerencsejáték engedélyezett, és ezekre nem vonatkoznak a törvények, amelyek ezt máshol tiltják. Ezért a helyiek inkább külföldi fogadóirodákhoz fordulnak, akik nem csak a regisztrációnál kínálnak jobb szorzókat és bónuszokat. Nem történnek itt webhely blokkolások, mint más országokban, ahol a NordVPN vagy a Windscribe programok szükségesek, amelyek a kapcsolat helyét és IP-címét lehetővé teszik megváltoztatni. 

Betétek és kifizetések a 22bet Laosznál

A 22bet azonnal néhány lehetőséget készített elő a betétekre és a kivonásokra. Egyikük belőlük a Visa, a MasterCard vagy a Maestro társaságoktól való fizetési kártyák. Alternatív megoldás lehetnek mint a banki átutalások, úgy az elektronikus pénztárcák, amelyek biztonságosan működnek, és előnnyel rendelkeznek a névtelenség formájában az Ön bankja előtt. Példák az elekttonikus pénztárcákra az E-Pay vagy a B-Pay, de a webhelyen sokkal többet találhatunk közülük. Az utolsó lehetőség, amelyet mi megemlítünk, a kriptovaluták, amelyek közé soroljuk például a Bitcoint is, de ez nem az egyetlen, amelyet a 22bet Laosznál megtalálhatunk. Más módszereket a weboldalon talál a fizetési módok részben.

Köszönjük az idejét, amelyet erre a cikkre szánt.

Sok szerencsét kívánunk Önnek nemcsak az első fogadásánál, amelyet a 22betnél tesz.

Relevant news