22bet Kongó

2016 júliusa óta a szerencsejátékot a Sonal nemzeti lottó szabályozza, amely maga is fogad el fogadásokat helyi, valamint külföldi sportmérkőzésekre. A fogadók az országban azonban egyre inkább keresnek jövedelmezőbb szorzókat és bónuszokat, amelyeket megkapnak, különösen a külföldi fogadóirodáknál. Mivel azonban nagy számban találhatunk ilyeneket, hozunk Önnek egy cikket, amelynek köszönhetően kapcsolatba léphet egy világszerte elismert szakemberrel.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

A játszva megbírkózott regisztrációért az elején akár 100 EUR bónuszt kap, amelyet a 22bet Önnek jóváír az első befizetéssel. Hogy hűséges maradjon tovább is, folyamatos bónuszok is vannak készítve, amelyeknek örülhet a további fogadások és játékok során. A klasszikus kaszinó mellett pókerrel vagy más játékokkal, az online fogadás bukmékereivel fogadhat egyikével a legmagasabb szorzókkal. Természetesen van mint a nap 24 órájában heti 7 napján rendelkezésre álló támogatás, amelyet nem kell megemlítenünk, úgy egy funkciókkal teli mobil alkalmazás, amelynek köszönhetően a fogadásai és a nyereményei állandóan a zsebében vannak.

Online fogadások Kongóban

A szerencsejátékok Kongóban a fent említett Sonal cég által vannak szabályozva, amely maga kínál sportfogadásokat, nemcsak a helyi mérkőzésekre. Nemzeti lottóról van szó, amely azonban nem kínál olyan nagy szorzókat, amelyekkel találkozhatnánk a nagy külföldi játékosoknál. Ráadásul nem találunk Kongóban székhellyel rendelkező online szolgáltatót, így az online piac nem szabályozott a valódihoz képest. És éppen ez a tény is arra kényszeríti a helyieket, hogy nézzenek csak Kongó határain túl, ahol sokkal magasabb szorzókat szerezhet azonos fogadásra, vagy bónuszt csupán csak a regisztrációért. 

Betétek és kifizetések a 22bet Kongónál

Ha fizetési kártyák mellett dönt, akkor a Visa, MasterCard és Maestro társaságoktól állnak rendelkezésre. A második a lehetőségekből az elektronikus pénztárcák, amelyek biztosítják a névtelenséget az Ön bankja előtt, valamint a gyors átutalási módot a fogadási oldalon kívül is. Példák ilyenekre az E-Pay vagy a B-Pay pénztárcák, amelyeket különféle termékek online vásárlására is lehet használni. Újdonságok a kriptovaluták is, amelyek közül a 22bet Congo akár többet is kínál. A legismertebbek közé tartozik a Bitcoin, amelynek népszerűsége továbbra is növekszik, és az egyik legbiztonságosabb módszert kínálja az online átutalásoknál. A webhelyen más fizetési módok is fel vannak sorolva, amelyeket az oldal alján talál.

Köszönjük, hogy elolvasta egészen eddig a helyig, és sok megnyert fogadást kívánunk a 22bet Kongóval.

Relevant news