22bet Kína

Kínában a sportfogadásokat elsősorban az állami sportlottó, a China Sports Lottery bonyolítja le, amely különféle sportfogadásokat közvetít sport találkozókra. A külföldi fogadóirodáknál az online fogadást a kormány törvényellenesnek tartja, ezért az ilyen tartalmú webhelyek általában le vannak tiltva. Mi tudjuk azonban, hogyan fogadhat Kínából egy egyszerű megoldással, amelyet alább talál a cikkben.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

A 22bet Kíná-nál a fogadás nagyon egyszerű. A portál által kínált intuitív környezet nagyon sikeres, és gyorsan eligazodik benne. A lehetőségek szinte korlátlanok. A kaszinótól, amely többek között a Pókert és a Blackjack-et is tartalmazza, rengeteg más sportfogadást találhatunk itt olyan szorzókkal, amelyek az első helyre sorolják ezeket.

Online fogadások Kínában

Mivel a kormány és az internetet működtető vállalatok blokkolják a külföldi szerencsejáték-oldalakat, megoldást hozunk hogy hogyan fogadhat a 22bet-nél egy egyszerű megoldással. Azok a programok, amelyek biztosítják az IP-címének a megváltoztatását egyik államról a másikra, lehetővé teszik Önnek az országban tiltott webhelyek megtekintését is. Előnyben részesített programjaink a NordVPN vagy a Windscribe, amelyeket teszteltünk és tudjuk, hogy jól működnek. Ezeknek a programoknak köszönhetően biztonságot nyújt a nyilvános WIFI-hálózatok oldalainak böngészése során is, amelyeket gyakran elárasztanak azok az emberek, akik az Ön adatait akarják javukra használni.

Betétek és kifizetések a 22bet Kíná-nál

A legértelmesebb módszerek közé a be- és kifizetésekhez a külföldi fogadóirodáknál, mint például a 22bet, az elektronikus pénztárcákat ajánljuk, amelyek biztosítják a fogadásai biztonságát és névtelenségét. Kihasználhatja a klasszikus módszereket is, ezek lehetnek például a Visa vagy a MasterCard fizetési kártyák, de a kormány általi blokkolásnak köszönhetően ezt a lehetőséget csak extrém helyzetekben javasoljuk használni. Néhány ügyfelünk a Bitcoin-ot is használja, amely segítségével be helyezheti és felveheti a az Ön által megnyert pénzt, és biztonságban tudja tartani ezt ennek a pénznemnek az erősségének köszönhetően, amely egyre jobban növekszik.

A regisztráció néhány percet vesz igénybe, ezért ne várjon semmire sem, és próbáljon szerencsét akár 100 EUR bónusszal, amelyet az első befizetéskor szerez meg a 22bet Kíná-tól.
Sok megnyert fogadást és sok sikert kívánunk minden játékhoz.

Relevant news