22bet Kenya

Ha fogadási szempontból nézzük az afrikai kontinenst, akkor a kenyaiak az egyik legnagyobb játékosok közé tartoznak, akik minden nap különböző játékokat és sportfogadásokat keresnek fel. Ezért is találhatunk itt nagy fogadóirodákat, akik különféle lehetőségeket kínálnak minden új és meglévő fogadónak. A mai cikkben többet beszélünk egyikükről, ehez csomagolunk néhány információt, amelyek hasznosak lehetnek az új 2019-es törvényeknek köszönhetően.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

A velünk előnyben részesített cég a 22bet, amely a legjobb profi internetes fogadóirodák között szerepel az egyik legmagasabb szorzókkal, amelyeket egyáltalán meg lehet online szerezni. Ezen felül folyamatos bónuszok vannak azoknak a játékosoknak előkészítve, akik a 22bet mellett maradnak más fogadások és játékok során is.  Az egész a regisztrációval kezdődik, amely csak néhány kattintást igényel az egérrel vagy az ujjal, és akár 100 EUR bónuszt kap ezért. A kínálatban vannak a játékok a hagyományos kaszinóban  mint a póker, a rulett vagy a blackjack, valamint az online piacon a legjövedelmezőbb szorzókkal rendelkező sportfogadások is. A fogadók és a szerencsejáték kedvelői számára a sikeres oldalak mellett a mobilalkalmazás is készen áll, ennek köszönhetően minden fogadásunk és nyereményünk az állandó ellenőrzésünk alatt van tartva.

Online fogadások Kenyában

Az online fogadás nagyon népszerű időtöltés Kenyában, amelyet naponta számtalan fogadó keres. A piac a kormány részéről szabályozva van, és a 2019-től kezdődő új törvényeknek köszönhetően egyes vállalatokat sikerült blokkolni. A helyiek így elvesztették a számlájuk egy részét, amelyet használtak. Mi tudjuk azonban, hogy az olyan programoknak köszönhetően, mint a NordVPN vagy a Windscribe, fennáll annak a lehetősége, hogy nehézség nélkül lehessen csatlakozni a blokkolt oldalakra. Ezek a programok meg tudják változtathatni az IP-címet és a csatlakozási pontokat, így Önök névtelenek maradnak az internet-szolgáltatók előtt, akik feladata a webhelyek blokkolása és jelentése. Ezenkívül a programok nagyszerű megoldást jelentenek a nyilvános WIFI hálózatokhoz való csatlakozáskor, amelyek a kormány részéről nagyobb mértékben lehetnek blokkolva. 

Betétek és kifizetések a 22bet Kenyánál

A legegyszerűbb módszer a Visa, MasterCard, de a Maestro típusú fizetési kártyákkal történő átutalások. Ha azonban nagyobb névtelenséget szeretne fenntartani a bankja előtt, javasoljuk az elektronikus pénztárcák használatát. Ezek online vásárláshoz is vannak használva, ezért kiváló módszer a pénzátutalás gyors és biztonságos módjára. Példák ezekre a B-Pay vagy az E-Pay pénztárcák, de még sokkal többet találhat belőlük a weboldalon. Alternatív megoldás a kriptovaluták is, amelyekből a 22bet többet is elfogad. Példa erre talán a leghíresebb Bitcoin lehet, amelyet nap mint nap egyre többen ismernek.

Köszönjük, hogy egészen eddig a helyig elolvasta.

Sok szerencsét kívánunk nem csak az első fogadásokhoz, amelyeket a 22bet-el tesz.

Relevant news