22bet Kamerun

Az újonnan módosított, 2019-es júliusi törvények szabályozzák a szerencsejáték és sportfogadás ágazat jelenlegi helyzetét. Éppen ettől a dátumtól kezdve kérhetik ennek a szórakozásnak a szolgáltatói az engedélyt, amely lehetővé tenné számukra a legális üzleti tevékenységeit az országban. Sok helyi, de külföldi fogadóirodát is találunk az országban, és éppen erről fog szólni a mai cikk.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

Az első lépés után, ami a regisztráció, a 22bet Kamerun Önt akár 100 eurós bónusszal is megjutalmaz. Ezt az első befizetésnél szerzi meg, és tovább örülhet a folyamatos bónuszoknak is, amelyek többszörösen növelik a nyereményeket. A kaszinóban különféle játékokat játszhat, amelyek közé sorolhatjuk a pókert vagy az élő rulettet, de fogadásokat is köthet az online fogadási piacon egyikével a legmagasabb szorzóival. Nem csak egy világos és funkcionális weboldal áll készen, hanem egy mobil alkalmazás is, amelynek köszönhetően a fogadásait és nyereményeit állandó ellenőrzése alatt tarthatja. Rendelkezésre áll a támogatás is, amely szüntelenül elérhető, és ezt a saját tapasztalataink alapján nagyon meg kell dicsérnünk. 

Online fogadások Kamerunban

Jelenleg az országban talán a legismertebb sportfogadás-üzemeltetői a PremierBet és a PMU Partenaire, amelyek érdekes lehetőségeket kínálnak a különféle sportágakban. Ennek ellenére a helyi fogadók inkább külföldi szolgáltatókhoz fordulnak, akik 2019 júliusa óta hivatalos engedélyeket szereznek meg, és sokkal magasabb szorzókat és bónuszokat kínálnak a regisztrálásért. A piaci szabályozás ilyen módon lassan, de biztosan hozzájárul a verseny fokozásához, ami jobb feltételeket biztosít számunkra, a játékosok számára.

Betétek és kifizetések a 22bet Kamerunnál

A betéteket és a pénzkivételeket azonnal többféle módszer teszi lehetővé. A leggyakrabban használtak közé tartoznak a Visa, a Master Card, de a Maestro társaságoktól való fizetési kártyák. Alternatív megoldás azonban az elektronikus pénztárcák, amelyeket online vásárláshoz használnak, ezért nem keltenek  felesleges figyelmet az Ön bankjánál, amelynek biztos, hogy nem kell mindent tudnia a fogadásairól. Ilyenek például a többieken kívül az E-Pay vagy a B-Pay pénztárcák, amelyek gyorsan és felesleges díjak nélkül működnek. Tovább a kriptovaluták kedvelőinek is kedveskedni fogunk, mert a 22bet Kamerun rendelkezésére azonnal több is áll. A Bitcoin mellett sok mást is találhatunk a 22bet fizetési módokban az oldal alsó részében.

Sok szerencsét minden fogadónak, aki egészen eddig a helyig ezt elolvasta.

Relevant news