22bet Japán

Jelenleg a japán helyzet az online fogadás területén a mi szempontunkból meglehetősen vegyes. Nem csak, hogy jelenleg az internetes oldalak nincsenek blokkolva az internetszolgáltatók által, de másrészt  minden online szerencsejátékkal és online fogadással kapcsolatos tranzakció blokkolva van. E nem kedvező tényezők ellenére is azonban tudjuk, hogyan fogadhat Japánból a 22bet Japán-nál, és ezen túlmenően például 100 eurót is szerezhet, mint bónuszt.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

Akár Ön Somo rajongó, amely Japán számára nemzeti sport, vagy egy klasszikus kaszinóban játszó pókerjátékos, az online piacon az egyik legmagasabb győzelmeket és fogadásokat találja a 22bet-nél. A weboldal, amely egy egyszerű fogadásra van építve és a professzionális kivitele elkbűvöli Önt és behúzza az online mérkőzésbe, amelyre fogad.  Az első befizetéskor kapott bónusz akár 100 euró is lehet, és ezzel még ez nem ér véget, mert a 22bet-nél a bónuszok a következő befogadott pénz és nyeremények részét képezik.

Online fogadások Japánban

Az oldalak, amelyek online szerencsejátékokat tartalmaznak, nincsenek semmiképen sem blokkolva az internetszolgáltatók oldaláról, így nincs szükség semmi mást megoldani. Tárt karokkal fogadják a fő játékosok az online fogadáspiacon minden ügyfelet Japánból, és ezen túlmenően a 22bet-nél 100 eurós bónusszal, amelyet megszerezhet az Ön befizetéséhez. Azok a játékosok, akik szeretnek fogadni a pénzükkel, a befizetéseknél és kivonásoknál csak a hitelkártyák használatával, ráütközhetnek valamire. Mindazonáltal tudjuk, hogyan használhatjuk ezt a dolgot előnyünkre két dolog megoldásával egyszerre.

Betétek és kifizetések a 22bet Japánnál

A fent említett blokkolás a bankok oldaláról  az online szerencsejátékok finanszírozására csak egy kis akadály, amely a lakosságra Japánból vár. A legegyszerűbb módszer az elektronikus pénztárcák használata, amelyekből számtalant találunk a 22bet-nél. Mi például  javasolhatunk a FastPay-t, B-Pay-t, E-Pay-t, és ezek csak néhány a sok közül, amely elérhető. Mindegyiket megtalálhatja a 22bet Japán weboldalán.

Ezért ne várjon semmire, használja ki a 100 EUR bónuszt, amely Önre vár az első befizetésnél.

Sok szerencsét kívánunk Önnek a fogadásainál és sok helyesen tett fogadást a meccsekre vagy játékot a kaszinóban.

Relevant news