22bet Izrael

Nemcsak a valódi fogadás, hanem az interneten való is, Izraelben amelynek 8,5 millió a lakosok száma,  legális szórakozási mód. Működik itt egy monopólium, amely elfogadja és kezeli a fogadásokat, de közel sem nem hasonlítható össze azokhoz a globális fogadóirodákhoz, amelyek sokkal magasabb szorzókat és bónuszokat kínálnak. Ezért, ha a helyiek a lehető legjobban szeretnék kihasználni az eszközeiket, akkor az egyikét a nagy játékosok közül felkeresnek, akik világszerte működnek. A velünk támogatott  22bet Izrael, amely a legmagasabb szorzók és bónuszok közé Önt bevezeti, amelyek egyáltalán elérhetőek az interneten.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

Minden a regisztrációval kezdődik, amely akár 100 EUR-ós összeggel is megjutalmaz az első befizetésnél. Természetesen vannak folyamatos bónuszok is, amelyekből számtalan van megkészítve a további fogadások során. A társaság úgy klasszikus kaszinót is kínál pókerrel, rulettel, mint sportfogadásokat is egyikével a legmagasabb szorzókkal az online fogadóirodáknál. Egy könnyen érthető és intuitív webhely, amelyet egy mobilalkalmazás is kisér, az Android vagy iOS rendszerek számára. Az alkalmazásnak köszönhetően az Ön nyereményei és a fogadásai az állandó ellenőrzése alatt állnak.

Online fogadások Izraelben

Az itt működő állami monopólium inkább lebeszél a fogadástól, mivel még a leggyengébb külföldi fogadóirodákhoz képest is rosszabb szorzókat kínál. Ha a helyiek minél több pénzt szeretnének nyerni, és mindehez valamilyen  bónuszt is szerezni, akkor a külföldi szolgáltatóknál keresik a vigaszt. Ezek semmilyen módon nincsenek blokkolva, és első pillantásra úgy tűnik, hogy ezeket a fogadásokat inkább figyelmen kívül hagyják. Ha azonban nem akarja magára feleslegesen vonni a figyelmet, kihasználhatja egyikét a programokból, amely megváltoztatja az Ön IP-címét és a kapcsolat helyét, így szolgáltatója nem fogja megtudni, hogy mely oldalakat böngészi. A programok, amelyeket magunk is használunk, a NordVPN vagy a Windscribe, amelyek nagyszerűen működnek, és elengedhetetlenek a nyilvános WIFI hálózatoknál a jelszavainak és adatainak biztonságához.

Betétek és kifizetések a 22bet Izrael-nél

A legegyszerűbb változat a Visa, MasterCard vagy Maestro típusú fizetési kártyák. Ugyanakkor az elektronikus pénztárcák is nagyon gyakran használt módszer, amelyek névtelen fizetési módot biztosítanak az Ön bankja előtt. Példák a pénztárcákra az E-Pay, a B-Pay vagy akár a FastPay, de még sok más is szerepel a weboldalon. Az utolsó lehetőség, amelyet ma megemlítünk, a kriptovaluták, amelyek népszerűsége állandóan növekszik, és gyors és anonim módon biztosítják a pénzeszközök befizetését és kifizetését. Valószínűleg a legismertebb még mindig a Bitcioin, de még sok más is idézve van a 22bet fizetési módjaiban.

Sok szerencsét és nagy nyereményeket kívánunk mindazoknak, akik olvassák ezeket a sorokat.

A 100 eurós bónusz megéri a próbát, ezért ne várjon semmire.

Relevant news