22bet Írország

Írország már 2015 óta teljes mértékben és legálisan élvezi az online fogadásokat. Éppen ettől az évtől engedélyezik a társaságokat és így törvényesen működtethetik a sportfogadást és a szerencsejátékot. Az említett törvénymódosítás hozzájárult a külföldi szolgáltatók növekvő számához, akik részt szeretnének venni a képzeletbeli torta minél nagyobb darabján saját maguknak. Az egyik ilyenekből a 22bet Írország, amely a profi játékosok közé sorolódik, és ezért a cikkben további információkat hozunk róla.

Játéklehetőségek a 22betnél

Az első lépés egy egyszerű és gyors regisztráció, amely akár 100 EUR jutalmat ad az első befizetésnél. Ezzel a bónusszal azonban a 22bet-nél minden csak kezdődik, mivel a következőt kifizeti a további fogadások során. Természetesség egy kaszinó, amelyben nem hiányzik például a póker vagy a rulett, de örülhet a sportfogadásoknak is a világ minden tájáról. A bónuszok, amelyeket a 22bet-nél megtalál, a legmagasabbak közé tartoznak az online fogadási piacon. A webes környezet modern és egyszerű kialakítású, amelyet tökéletesen kiegészít egy szerkenytyűkkel teli mobil alkalmazás, valamint az Ön fogadásai és nyereményei nyomon követésének képessége.

Online fogadások Írországban

A licencek megszerzéséhez alapos és igényes folyamaton kell átmenni Írországban, de még ez a tény sem riasztja el a külföldi szolgáltatókat. A kormány 2011-ben legalizálta a szerencsejátékról szóló törvényt, majd később ez 2015-ben kiadta a fent említett engedélyeket és rendeleteket. Ezért forduljon a hitelesített 22bet Írország profi fogadóirodára, aki kiválóan tud gondoskodni a fogadóiról.

Betétek és kifizetések a 22bet Írországnál

A legegyszerűbb módszer a Visa, MasterCard vagy Maestro fizetési kártyák használata. A második lehetőség az elektronikus pénztárcák, amelyek népszerűsége állandóan növekszik, és gyors és biztonságos módot kínálnak az eszközök átutalására. Példák lehetnek ilyen pénztárcákra az E-Pay, a B-Pay vagy a FastPay és még sok más, amely a webhelyen szerepel. A legfiatalabb, de egyre inkább használt, az átutalás a kriptovaluták által. A 22bet-nél megtaláljuk a leghíresebb Bitcionot és még sok mást, amelyek a legmagasabb szintű biztonságot és névtelenséget biztosítják.

Köszönet mindenkinek, aki elolvasta ezeket a sorokat, és sok szerencsét kívánunk nemcsak az első fogadásnál a 22bet Írországnál.

Relevant news