22bet Irán

A szerencsejáték minden formában be van tiltva Iránban. Létezik két fő oka annak, hogy a helyiek soha nem játszanak igazi kaszinót Iránban, és nem tesznek fogadást valódi fióknál. Egyrészt olyan törvényekről van szó, amelyek tiltják a szerencsejátékot, de szintén a vallásnak is köszönhetően, amelyet a helyiek tisztelnek. Az iszlám hit minden hívőnek ezt a szórakozási formát nem engedi meg. Másrészt 82 millió ember él itt, és nem mindenki ismeri el ezt a hitet. Számukra pedig itt van a cikkünk, amelyben megmondjuk, hogy kinél kell fogadni, és nem csak a legmagasabb szorzókat szerezheti meg, hanem olyan bónuszokat is, amelyeknek nincs párja.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

Sok olyan bukmékert találhatunk a piacon, akik Iránból fogadnak ügyfeleket. Közülük a velünk ajánlott azonban éppen csak a 22bet, amely gondoskodni tud a fogadóiról, és egy helyen hozza a legjobbat a fogadások világából. Az első lépés egy egyszerű regisztráció, amely csak néhány percet vesz igénybe, és bebiztosít Önnek akár 100 EUR bónuszt is. Ezt Önnek a 22bet az első befizetéskor rögtön jóváírja, és ezen kívül  még folyamatos bónuszok is elő vannak készítve, amelyekre bármilyen pillanatban örülhet. Itt nemcsak klasszikus kaszinót találhat rulettel vagy pókerrel, hanem sportfogadásokkal is a találkozókra a világ minden tájáról. Összehasonlítva a szorzók egyike a legmagasabbakból vannak, amelyeket az online bukmékereknél szerezhet.

Online fogadások Iránban

Mint az elején mondtuk, a hit és a törvény megtiltja a lakóknak a szerencsejáték minden formáját. Nem találunk itt igazi kaszinót vagy sportügynökséget, amelyek elfogadják a sportfogadásokat. Ezért az itt élő fogadók a külföldi szolgáltatókat keresik fel, amelyek új ügyfeleket fogadnak a világ minden tájáról.  Bevált cégekről van szó, amelyek közé sorolhatjuk az általunk preferált 22bet-et, amely világszerte tevékenykedik, és a csúcs közé tartozik. A kormány vagy a szolgáltatók részéről nincsenek blokkolva, de ha a lehető legnagyobb anonimitásban szeretne maradni, használhatja az egyik programot, amely megváltoztathatja az IP-címét és a csatlakozási helyét. A NordVPN vagy WIndscribe programokról van szó, amelyeket mi magunk használunk.

Betétek és kifizetések a 22bet Iránnál.

Az első lehetőség a Visa, a MasterCard társaságoktól való fizetési kártyák, de a Maestro is. Ezt a lehetőséget azonban fontolja meg, tekintettel az említett törvényekre és tilalmakra. Alternatív megoldás így az elektronikus pénztárcák, amelyeket a fogadásokon kívül más tevékenységekre is lehetséges használni, és nem vonzzák annyira az Ön bankja figyelmét. Példaként említhetjük az E-Pay vagy a B-Pay pénztárcáit, amelyek által könnyedén betétet helyezhet be, és a nyert pénz felveheti. A következő lehetőség a Bitcioin, amely a kriptovaluták csoportjába tartozik, és amelyekből a 22bet akár többet is elfogad. Minden lehetőséget megtalál a weboldalon az oldal alján található fizetési módok részben.

Találja meg a megfelelő módszert, amelyet a befizetéshez választ, és élvezze a bónuszt, amelyet a 22bet Iránnál megszerez az elején.

Mindenkinek sok szerencsét, akik egészen eddig a helyig elolvasta.

Relevant news