22bet Irak

A szerencsejáték, úgy, mint a sportfogadás is, Irakban tilos. Ezt a helyi törvények nem engedélyezik, ezért nem találunk itt semilyen kaszinót vagy online bukmékert, akik ezeket a szolgáltatásokat kínálják. Ezért a helyiek, akik fogadni szeretnének vagy akár pókert játszani egy kaszinóban, külföldi szolgáltatókhoz fordulnak. Cikkünkben eláruljuk, hogyan lehet a lehető legnagyobb anonimitásban maradni, és gondatlanul megtenni az első fogadását egyikénél a világ egyik legjobban értékelt fogadóirodájában.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

Az első fogadás előtt Önre a regisztrálás vár, amelyért az első befizetéskor akár 100 EUR bónuszt is megszerez.. Ezenkívül ez kiegészül egy csomó újabb bónusszal, amelyet folyamatosan fog megkapni. A kifinomult weboldal kivitelezését, amely egyszerű és érthető, kiegészíti a mobilalkalmazás is, az Android és iOS operációs rendszerek részére. A klasszikus kaszinó mellett pókerrel vagy élő rulettel, sportfogadásokra is fogadhat egyikével a legmagasabb szorzókkal, amelyeket a fogadóirodák kínálnak. A 22bet világszerte működik, ezért több ezer fogadással van igazolva naponta.

Online fogadások Irakban

A tilalom már 1969 óta tiltja a szerencsejáték minden formáját. Az országban nem találunk élő kaszinókat vagy más lehetőségeket a játékosok számára. Másrészt a sport népszerűsége egyre jobban növekszik az országban, ezért a helyiek külföldi szolgáltatókhoz fordulnak. Mivel névtelenek akarnak maradni az internetszolgáltatók és hatóságok előtt, olyan programokat használnak, amelyek képesek megváltoztatni az IP-címet és a csatlakozási pontot. Ön így meglátogathatja azokat a webhelyeket is, amelyek blokkolva vannak és nem érhetők el az országban. Konkrétan a NordVPN és a Windscribe programokról van szó. Ezenkívül ezek remek lehetőséget kínálnak a nyilvános WIFI hálózatokhoz való csatlakozásra, amelyek hackerek által támadva vannak.

Betétek és kifizetések a 22bet Iraknál

A fizetési kártyák nem a legalkalmasabb változat ebben az országban a törvények miatt, de a Visa, a MasterCard vagy a Maestro típusok készen állnak a 22bet-nél. Ha névtelen szeretne maradni, és nem figyelmeztetni a bankját a tranzakciókra amelyek a fogadással fűződnek össze, javasoljuk használni egyikét az elektronikus pénztárcák közül. Ezek a vásárlásra is használva vannak, és ezért nem vonnak annyi figyelmet magukra. Néhány cég szerepel a 22bet fizetési módokban, de ajánlhatjuk az E-Pay vagy a B-Pay pénztárcákat. Azonban a kriptovaluták is alternatívák, amelyekből itt többet is találhatunk, de a legismertebbek közé soroljuk például a Bitcoint.

Sok szerencsét kívánunk minden fogadónak, akik egészen eddig a helyig ezt elolvasták.

Relevant news