22bet Indonézia

Hála a Kommunikációs Minisztérium Ashwin Sasongko által 2012 júliusában tett megerősítésének, miszerint a kormány blokkolja a legtöbb fogadási oldalt, úgy tűnik, hogy Indonézia lakosai nem tudnak fogadni vagy pörgetni rulettet egy kaszinóban, ahogy az a világ más részein szokás. Azonban ennek az ellenkezője igaz, és mi ismerjük a módszert, amelynek köszönhetően az Ön felnőtt dóntésén és vágyán múlik a fogadás ebben az országban is nagyobb komplikációk nélkül és egy akár 100 eurós bónusszal a regisztrálásért. 

Játéklehetőségek a 22bet-nél

Az első lépés a regisztráció, amely néhány kattintást igényel, és magával hozza az első befizetési bónuszt, akár 100 euróig is, amellyel először elkezdődik a játékélmény. Rendelkezésre állnak mint a weboldalak, úgy a mobilalkalmazás is, amely mint az androidos eszközökön, úgy az iOS-on is működik az Apple számára. Első pillantásra minden világos és érthető, így nem kell aggódnia a bonyolultság miatt. A játékok különfélesége, amely a klasszikus kaszinóban kezdődik, ahol nem hiányozhat a rulett vagy a póker, csak egy része annak, amit a 22bet Indonézia kínál. További lehetőség a sportfogadás, amelyet élőben is megnézhet a világ minden tájáról.

Online fogadások Indonéziában

A blokkolásnak köszönhetően, amellyel találkozhatunk Indonéziában, javasoljuk a NordVPN vagy Windscribe programokat, amelyek lehetővé teszik a kapcsolat helyének és IP-címének megváltoztatását a kapcsolat maximális biztonsága és a letiltott webhelyek elérhetősége érdekében. Ezek a programok kiválóan alkalmasak nyilvános WIFI hálózatokhoz való csatlakozásra is, mert képesek maximálisan biztosítani a kapcsolatot kívülről érkező támadások és adatlopások ellen. Az online fogadások ennek a megoldásnak köszönhetően egyre népszerűbbek, és a blokkolás ellenére is ily módon útat találhat az internetszolgáltatók és az Ön ország kormánya által blokkolt adatok felé.

Betétek és kifizetések a 22bet Indonéziánál

A betétek és kifizetések  természetesen a Visa, Maestro és MasterCard fizetési kártyákkal is megvalósíthatók, de javasoljuk a virtuális pénztárcák használatát. Példák lehetnek ilyenekre az E-Pay és a B-Pay pénztárcák, amelyeket könnyedén feltölthet, és a bank tudta nélkül kényelmesen és a korlátozása nélkül fogadhat pénzt. Azonban a Bitcion és más kriptovaluták segítségével történő kifizetések és betétek, amelyek megtalálhatók a 22bet weboldalán, továbbra is a legbiztonságosabb módszer maradnak. 

Bárhogyan is fog Ön dönteni, ne feletkezzen meg a 100 EUR bónuszról, amelyet a 22bet Indonézia hozzá ad Önnek az első befizetésénél!

Sok szerencsét minden fogadónak.

Relevant news