22bet India

A fogadás Indiában nagyon népszerű és széles körben keresett a fogadók részéről Indiában. Ezért találunk itt számtalan online fogadóirodát, akik együtt szeretnék megosztani a fogadásaik sikerét, és ezért bónuszokat kínálnak mint az első befizetésekre, úgy a későbbi fogadásokra is. Ilyen például a 22bet, amely akár 100 EUR-t is hozzáad az első befizetéshez, ezenkívül sok bónuszt az Ön következő fogadásai során is. Nem csak ez  teszi a 22bet India-ból azt, amit saját maga bőrén is ki kell próbálni.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

A kaszinó szerelmesei is megkapják a magukét, amely számos online játékot kínál a pókertől a rulettig, az online fogadásokig, például élő közvetítésekben is, amelyek növelik a fogadások adrenalinját. Az egész weboldal egyszerűen van felépítve, és egy kezdő is gyorsan eligazodik benne. Ezenkívül akár 100 EUR-t is hozzáad Önnek az első befizetéséhez, és ez már megéri a mérlegelést és a regisztrációt, ami néhány lépésben gyorsan megtörténik.

Online fogadások Indiában

Mivel Indiában a fogadásokat az internetszolgáltatók semmilyen módon nem szabályozzák, nincs szükség semmilyen programra, amely megváltoztatná az Ön IP-cím helyét. Az indiai ügyfelek minden fő online fogadóirodában szívesen vannak látva, amelyek közé a 22bet India is be van sorolva. Az egyetlen akadályt a betétek jelenthetik, amelyek a bankok oldaláról nincsenek támogatva a fizetési kártyákkal és átutalásokkal. Az alábbiakban azonban megmutatjuk, hogy India lakosainak lehetőségük nyílik online fogadásokra nagyobb bonyodalmak nélkül.

Betétek és kifizetések a 22bet Indiánál

Mint már említettük, a bankok oldaláról Indiában blokkolva vannak a térítések a külföldi vállalatok között, annál is inkább, amelyek a szerencsejátékhoz és az online fogadáshoz kapcsolódnak. Ezért javasoljuk kihasználni egyiket az online pénztárcák közül, amelyet a 22bet hoz a fogadott és megnyert pénzére. Példák lehetnek az E-Pay vagy a B-Pay, amelyeket a 22bet oldalon talál.

A befizetés, de a kifizetésl egyéb módjai közé tartozik a Bitcoin pénznem, amelyet egyre inkább van kihasználva ezen a területen.

A szerencse a felkészülteknek kedvez, ezért vegye fel a bónuszát akár 100 EUR-ig, amelyet a 22bet India ad hozzá a számlájához.

Relevant news