22bet Hongkong

A jelenlegi helyzet Hongkongban lehetővé teszi a helyi lakosságnak csak az állam által szabályozott monopóliumnál fogadni, amely csak futballmeccsekre fogadhat el fogadásokat. A Hong Kong Jockey Club társaságról van szó, amely minden fogadótól elfogad fogadásokat. Emiatt sok külföldi szolgáltatót találunk itt, amelyek magasabb szorzókat és bónuszokat kínálnak, amelyeket a regisztrálásnál és befizetéseknél ingyen szerezhet meg. Az egyikükről a következő cikkben olvashat több információt.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

Az általunk ajánlott fogadóiroda profi játékos ezen a területen. Az egész a regisztrációval kezdődik, amely csak néhány kattintást vesz igénybe az egérrel, és elkezdhet fogadni vagy kaszinójátékokat játszani. Az első befizetésénél bónuszt is kap 100 euró értékben, amely ez nem ér véget a 22bet-nél, mert megszerzi a továbbiakat is a következő fogadások során  a hűségéért. A szorzók, amelyeket a 22bet Hongkong kínál, a legmagasabbak közé tartoznak, amelyeket a fogadási piacon elérhet, összehasonlítva a többiekkel ezzel biztosítja a magasabb nyereményeket. A kaszinóban megtalálhatjuk az online rulettet is élő közvetítésben, ami ennek a vívmánynak köszönhetően fantasztikus. Az egyszerűséget kínálja mint a weboldal, úgy a mobilalkalmazás is, amely készen áll úgy az Androidra, valamint az Apple telefonok felhasználói számára is.

Online fogadások Hongkongban

A jelenlegi jogi szabályozás és a szerencsejáték hatósági tilalma nem segíti e terület fejlődését az országban. Ezen előírások ellenére azonban a helyiek egyre inkább külföldi fogadóirodákat keresnek fel, akik tárt karokkal fogadják a helyieket. Tehát, ha gond nélkül szeretnének fogadni, akkor az egyik olyan programot használják, amely képes megváltoztatni az IP-címet és a kapcsolat helyét. Pontosabban a NordVPN és a Windscribe programokról van szó, amelyeket mi magunk használunk, és tiszta lelkiismerettel tudunk ajánlani.

Betétek és kifizetések a 22bet Hongkongnál

A betéteket és visszavonásokat a Visa, MasterCard vagy Maestro társaságoktól való fizetési kártyákkal lehet megvalósítani. Ha több fogadási webhelyet használ, akkor hasznos lehet az elektronikus pénztárca, amely gyors és biztonságos módot kínál a közöttük lévő összes be- és kifizetésekhez. A népszerűek közé sorolhatjuk az E-Pay vagy a B-Pay elektronikus pénztárcákat, amelyek kiválóan működnek. A megnyert pénz legfiatalabb befizetési és kifizetési módja a kriptovaluta. A 22bet Hongkongnál több is rendelkezésre áll belőlük, ezért nézze meg az összes elérhető fizetési módot az oldal alján.

Minden fogadónak sok sikeres fogadást kívánunk a 22bet Hongkong-al, amely Önt megjutalmazza az első befizetésnél akár 100 EUR bónusszal.

Relevant news