22bet Guatemala

Első pillantásra úgy tűnik, hogy az 1880-as évből való törvény értelmében a szerencsejáték Guatemalában törvénytelen. Ennek azonban az ellenkezője igaz, a kormány, sem a hatóságok nem blokkolják és nem akadályozzák a helyiek részvételét az online, sem a valódi életben sem. Ezért találhatunk itt igazi kaszinókat, valamint az online sportfogadás és szerencsejáték külföldi szolgáltatóit, akik tárt karokkal fogadják az új fogadókat és játékosokat. Ezért van itt a cikkünk, amelyben megtalál minden szükséges információt a sikeres fogadáshoz és a legjobb szorzók és bónuszok megszerzéséhez Guatemalában.

Játéklehetőségek a 22bet-nél

Az első lépés, amelyért akár 100 EUR bónuszt szerezhet, a regisztráció. A számítógépen még egy teljesen kezdő is képes erre, tehát nincs miért aggódnia. Idővel számíthat a folyamatos bónuszokra is, amelyekkel a 22bet Guatemala megjutalmazza a kinyilvánított hűségéért. Itt találhatók mint a klasszikus kaszinó pókerrel, rulettel vagy blackjack-kel, úgy sportfogadások is, egyikével a legmagasabb szorzókkal, amelyeket csak el tud képzelni. A weboldal kivitelezése jó sikerült és egyszerű megérteni. Ezen felül egy mobil alkalmazás egészíti ki, amely garantálja, hogy az Ön nyereményei és a fogadásai mindig az ellenőrzése alatt vannak. .

Online fogadások Guatemalában

Az említett 1880-as törvény megemlíti, hogy a szerencsejáték minden formája törvénytelen és tiltott. A törvények szerint csak a Supreme Ventures Ltd által üzemeltetett sorsolás lenne legális. Ez azonban már a múlté, Guatemalában találhatunk mint valódi kaszinókat pókerrel, amely itt nagyon népszerű, úgy online fogadóirodákat, amelyek az országból problémamentesen fogadják a játékosokat. A Bingo is itt nagyon népszerű játék, így rengeteg csarnokkal találkozhat az országban, ahol ezt a játékot üzemeltetik.

Betétek és kifizetések a 22bet Guatemalánál

A pénzeszközeinek befizetésének és pénzfelvételének számos módjai közül választhat. A legalapvetőbb változat a fizetési kártyák, amelyeket a 22bet Guatemala fogad el a Visa, a MasterCard, de a Maestro társaságoktól is. A második lehetőség az elektronikus pénztárcák használata, amelyek kiválóan működnek, példaként idézhetjük az E-Pay vagy B-Pay társaságokat. És végül az utolsó lehetőség, amelyet a cikkben megemlítünk, a kriptovaluták. Ezeknek még mindig növekszik a népszerűségük, és erre példa a leghíresebb Bitcoin, amelyet mindenki jól ismer. Az összes módszert megtalálja a fizetési módokban is az oldalak alsó részében.

Sok szerencsét és nyertes fogadást kívánunk a 22bet Guatemalával.

Relevant news